Bethesda lekket personlig informasjon om Fallout 76-spillere
elite singler uk dating (Bilde: Bethesda)

hekte gratis single dating app Bethesda lekket personlig informasjon om Fallout 76-spillere

dating nettsiden ligner knusk – Vi er oppriktig lei oss, sier Bethesda om hendelsen.

last ned ekteskap uten dating sub indonesia Bethesda går gjennom en kjip periode for tiden på grunn av den mildt sagt labre Fallout 76-mottakelsen, og nå har studioet fått enda en lite flatterende sak å hanskes med. Det melder blant andre frelsesarmeen dating regler

krim datingside På blant annet hvor å hekte i seattle og verden av tanker matchmaking ferdigheter opplyser spillere at de kan se personlig informasjon om andre spillere på Bethesda-kontoen sin.

svart kvinne online dating Flere melder at såkalte «support tickets», altså brukerstøtte-henvendelser, som sendes inn til Bethesda, er blitt synlige på kontoen deres. Det skal hovedsakelig ha dreid seg om Fallout 76-relaterte henvendelser.

Så deler av kredittkortnumre

hvor lenge før du kan si jeg elsker deg når dating Disse kan inneholde både e-postadresser, hjemadresser og navn. I tillegg har det dukket opp kvitteringer for kjøp fra Bethesda, som også inneholder personlig informasjon, deriblant korttypen man har brukt til å betale med.

dating tjenester boise idaho Noen har til og med opplyst at de har sett deler av kredittkortnumrene til andre spillere i brukerstøtte-henvendelsene.

homofil online dating sites vurderinger  Etter at saken ble kjent kom Bethesda på banen med en dating kunder, hvor de forklarer hva som har skjedd, og kommer med en beklagelse.

dating flint verktøy Ifølge Bethesda skal den uheldige lekkasjen ha skjedd innenfor et vindu på 45 minutter, og blant dataene som ble synlige var blant annet navn, brukernavn og kontaktinformasjon, samt kjøpsinformasjon.

im siwan håp for dating Studioet sier at ingen passord eller hele kredittkortnumre ble lekket, og feilen som førte til lekkasjen skal nå være fikset. Alle som kan være berørt av saken vil bli kontaktet, lover studioet.

topp dating coach 2013 dating hotteste fyren på skolen Leste du vår anmeldelse av Fallout 76? tegn fyren du dating er ikke i deg

Kommentarer (s'habiller hell fn speed dating 1)

online dating de fleste medlemmer

Forsiden akkurat nå

beste gratis australske online dating nettsteder regler for dating i sen 20-årene
online kampoppsett astrologi Til toppen