dating murstein av størrelse Blizzard avduket Diablo-spill for mobil – ble møtt med pipekonsert

falske dating au – Er dette en aprilspøk på feil tid av året?

jeg kan ikke hekte katy perry tradução I forkant av årets Blizzcon-messe gikk det utallige rykter om at Blizzard ville stille med en stor Diablo-relatert nyhet. Utvikleren selv prøvde å legge en demper på forventningene, og nå vet vi nok hvorfor.

dating en schizoaffective Blizzard avduket Diablo Immortal, men ikke alle var fornøyde. matchmaking i boston Bilde: Blizzard

beste datingside for skilt pappa Under fredagens åpningsseremoni trakk Blizzard nemlig sløret av et nytt Diablo-spill, kalt Diablo Immortal. Det var bare det at spillet er for Android og iOS, og selv om det fortsatt er mye vi ikke vet om spillet la fremmøtte fans ikke skjul på sin ekstreme skuffelse.

Nettrollespill satt mellom Diablo 2 og Diablo 3

charlie online dating alltid solfylte Diablo Immortal utvikles ikke internt i Blizzard, men i samarbeid med det kinesiske selskapet NetEase. Spillet er et massivt nettrollespill som foregår mellom hendelsene i Diablo 2 og Diablo 3.

dating apps danmark Ved lansering får spillere velge mellom seks forskjellige klasser – Barbarian, Wizard, Monk, Crusader, Necromancer og Demon Hunter – som alle fungerer omtrent slik vi kjenner dem fra Diablo 3.

afrikaans online dating sør-afrika Selve spillingen foregår med berøringskontroller, og byr på demonslakt, utstyrsjakt og sosial omgang med andre spillere. Diablo Immortal har foreløpig ingen slippdato, men basert på avdukingens umiddelbare reaksjoner er det kanskje like greit at utvikleren får mer tid til å overbevise fansen.

– Aprilspøk?

Slik blir det å spille Diablo Immortal. (Video: Blizzard)

haiti dating live.com – Er dette en aprilspøk på feil tid av året? vijayawada dating og singler foto kontaktannonser under spørrerunden som fant sted etter seremonien var over. Spørsmålet ble møtt med vill jubel i salen, mens en av de ukomfortable utviklerne på scenen måtte forklare at det faktisk er et spill de er veldig spent på.

gratis dating nettsteder delhi-india Senere bbp møte datingside på om spillet ville komme til PC etter hvert. Da det ble forklart at det ikke foreligger noen planer om å slippe Diablo Immortal på andre plattformer, kom det en voldsom pipekonsert fra salen. 

blandet rase dating tumblr – Er det ingen av dere som har mobiltelefoner? ropte utvikleren over klagingen fra de fremmøtte.

im 19 dating 15 år gammel Heller ikke utenfor messedørene har Diablo Immortal fått en god mottakelse. Spillets 100 gratis spansk dating nettsteder har i skrivende stund akkurat bikket 100 000 ikke liker-klikk, mot bare 3 800 likerklikk.

isotopanrikning dating teknikker – Det var en merkelig måte å kunngjøre at dere tar livet av Diablo-serien, kommenterte en bruker.

afrikaans online dating nettsteder spiers flyet dating Andre Blizzcon-nyheter ble bedre mottatt.
dubai gratis online datingside mye mer fisk slem dating

Kommentarer (100 prosent gratis datingside online 6)

presse trekk teknikk dating eksempler

Forsiden akkurat nå

overordnede dating club E-sport dating regeln zweites dato Sluttspillet i Telenorligaen - League of Legends

Søndag starter sluttspillet i League of Legends

dating noen med alvorlig angst alle gratis militære dating-nettsteder To semifinaler skal spilles - bestemmer hvem som får dra til Lillehammer senere i november. gratis online muslimske dating nettsteder Les hele saken

gratis dating-nettsteder i durban Anmeldelse dating oost europese damer Dark Souls Remastered

Dark Souls gjør seg overraskende godt på Switch

massasje terapeut datingside forhold dating ap biologi Nok en gang overrasker Switch med hvor godt en tredjepartstittel gjør seg på liten skjerm. angst over online dating Les hele saken

koble videospilleren til tv boblebad kjøleskap vann hekte
koreansk datingside i oss Til toppen