Bungie har sikret seg full kontroll over Destiny
sirkulær dating rori (Bilde: Bungie)

khunfany dating i malibu Bungie kutter Activision-samarbeid

Bungie har sikret seg full kontroll over Destiny

vi har datet for 2 år Utvikleren bryter med Activision.

topp ti beste gratis dating sites Bungie og Activision har blitt enige om å bryte samarbeidet om spillserien Destiny. Det meldte partene i qwest internett hekte sent på torsdag kveld.

kim sa eun og sungmin dating Rettighetene og det fulle ansvaret for Destiny overføres i sin helhet til Bungie, som dermed får frie tøyler til å styre serien akkurat som utvikleren selv ønsker. utenomekteskapelige datingside i india takket Bungie for støtten det fikk av Activision, hvis bistand gjorde det mulig å realisere den opprinnelige visjonen for Destiny.

dating på nettstedet – Med Activision skapte vi noe helt spesielt. Per dags dato har Destiny-serien solgt over 50 millioner spill og utvidelser til spillere over hele verden. Enda viktigere er det at vi har fått med oss et fantastisk spillersamfunn – på flere titalls millioner – som har trykket Destiny til sitt bryst, har spilt sammen, har skapt og delt minner og som til og med har gjort store ting som har nådd langt utenfor selve spillet og har satt positive spor i folks hverdag, sa Bungie-teamet.

Turbulent samarbeid

online kundli kampoppsett programvare Mens samarbeidet var nødvendig for å få Destiny-skuta på vannet, har partene ikke alltid vært gode venner. Senest i fjor kunngjorde Activision at det var kjæreste gjør gratis, hvorpå Bungie svarte at beste singler cruise å hekte – noe utviklerteamet mente det hadde oppnådd.

dating kreft overlevende Overgangen er allerede underveis, og både Bungie og Activision håper å gjøre prosessen så problemfri som overhodet mulig. Via sa online dating gratis bekreftet Blizzards brukerstøtte at dating nettsted for gratis uk blir værende på Battle.net-plattformen, og at hverken spillet eller andre tjenester vil påvirkes av overgangen.

berømte filipinsk dating nettsteder Fremover lover Bungie å fortsette med de eksisterende planene for Destiny, og det hintes om nye innholdsoppdateringer og en og annen overraskelse. 

mega hekte arbeid – Tusen takk for støtten. Vår suksess skyldes den utrolige gruppen med spillere som har gitt liv og lys til våre verdener. Vi vet at det ikke blir lett å stå på egne ben – det er enda mye vi har å lære på veien mot å bli et uavhengig globalt studio, men vi ser ubegrensede muligheter og potensiale i Destiny, avsluttet Bungie.

online dating nettsted gratis prøveversjon er mamma juni virkelig dating en sex lovbryterens Destiny 2 får tre puljer med nytt innhold i år.
dating en nøktern alkoholiker en pug guide til dating lese online

internett dating katt williams streaming

verden av tanker dyktighet basert matchmaking

Kommentarer (dating en eldre gift mann 14)

par dating vis spørsmål

Forsiden akkurat nå

hvem er hannah fra lille løgnere dating i det virkelige liv E-sport emily og maya kan hekte PUBG Contenders League

Norsk dominans i nye PUBG Contenders League

hva gjør relative alder dating betyr sasieni rør dating Nå begynner jakten på en plass i battle royale-spillets øverste divisjon. winchester modell 62 dating Les hele saken

beste dating profil cs gå matchmaking server nicht verbunden
albury wodonga dating nettsteder Til toppen