Carmageddon-serien har fått ny eier
gratis dating nettsteder apps (Bilde: THQ Nordic)

dikt om dating nettsteder Carmageddon-serien har fått ny eier

dating noen for god for deg THQ Nordic har vært på enda en handletur.

dating roma ga THQ Nordic har de siste årene brukt store penger på å kjøpe opp spillserier, utviklere og til og med hele utgiverhus. I februar sto Saints Row-utgiveren på handlelisten, i august var det Timesplitters og Second Sight som ble plukket opp og nå har selskapet sikret seg rettighetene til Carmageddon-serien.

online dating i stoke-on-trent Carmageddon herjet på 90-tallet, og fikk mye oppmerksomhet for sitt voldelige innhold. u fisk dating Bilde: THQ Nordic

5 kjærlighet språk fysisk berøring for dating par Nyheten ble kunngjort i en kort pressemelding, der THQ Nordic bekreftet kjøpet av serien fra britiske Stainless Games. Hvorvidt Carmageddons nye eier har planer om å puste nytt liv i serien er foreløpig uvisst, men det må nok noe ekstra til for å overbevise fansen.

Ikke første gjenopplivingsforsøk

internett dating prosenter Etter å ha nytt stor suksess sent på 90-tallet gikk Carmageddon-spillene privat hekte partiet i mange år. Serien gjenoppstod i 2014, takket være en online dating regler for gutter på Kickstarter. dating eksen min kones beste venn håvet inn nesten 3,8 millioner kroner – langt mer enn utvikleren ba om – men spillet klarte ikke å leve opp til forventningene. 

store vakre dating australia To år senere prøvde Stainless seg igjen, og lanserte en oppdatert versjon av spillet. justin timberlake dating som nå fikk en bedre mottakelse fra fansen, men fikk igjen svake anmeldelser og slet med lave salgstall. 

dating råd relevante magazine Hva som blir nøkkelen for THQ Nordic dersom selskapet bestemmer seg for å lage et nytt Carmageddon-spill er vanskelig å spå. Et alternativ kan selvfølgelig være å pusse opp originalspillene, men inntil det kommer en offisiell uttalelse fra utvikleren er det kanskje best å ikke forvente altfor mye.

irske independent dating nettsiden online dating-sikkerhet Flere gamle spillserier gjør comeback.
beste australske dating apps for iphone dating i sør-afrika gratis

Kommentarer (høy fyrene dating kort jente 2)

søkeren mens atskilt i ga

Forsiden akkurat nå

medlemmer dating i charlotte E-sport ex dating noen lignende «Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

hvordan gir molekylær sekvenser annen informasjon enn relative og absolutte dating da oppkobling denver Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten. vi er offisielt dating australia utgivelsen Les hele saken

hekte takle anmeldelser dating advokat fordeler ulemper
christian dating hendelser Til toppen