Destiny 2-puslespill ble for vanskelig for spillerne – utvikleren måtte gi opp
er katy perry dating justin bieber (Bilde: Bungie)

online datingside med chatterom Destiny 2 Niobe Labs-puslespill

Destiny 2-puslespill ble for vanskelig for spillerne – utvikleren måtte gi opp

topp 10 gratis datingside i canada – Ikke ideelt, innrømmer Bungie.

delhi jente for dating Tidligere denne uken rullet Bungie ut en ny oppdatering til winnipeg singler datingside, med ferskt innhold å bryne seg på. For å låse det opp måtte spillere imidlertid løse et puslespill først, og oppgaven ble rett og slett for vanskelig.

xm-radio hekte Etter å ha stanget hodet mot veggen i 24 timer fikk spillere nok. aldersforskjellen for dating Bilde: Bungie

hekte kenwood surround-lyd Etter over ett døgn med forsøk hadde ingen klart å knekke den magiske koden, og etter klager fra fansen måtte utvikleren kaste inn håndkledet. kpop idol dating skandale 2014 kunngjorde Bungie at puslespillet ikke lenger ville være et krav, og at innholdet nå er låst opp for alle spillere med sesongpass.

american singler gratis online dating – Mens det å slå seg sammen for å løse en gåte kan være moro, har det å bruke dette puslespillet som en port mellom dere og det nye innholdet ikke vært ideelt. Derfor kobler vi puslespillet fra den siste delen av Black Armory-innholdet.

dating noen alvorlige tillit problemer Puslespillet vil fortsatt være tilgjengelig for alle som fortsatt er sultne på å løse det. De som lykkes vil belønnes med en ny Ghost-medhjelper og et spesielt merke som bevis på at de klarte utfordringen. 

gratis sukker momma dating nettsteder i kenya Destiny 2-spiller «xGladd» har jobbet med oppgaven i flere dager i strekk – foreløpig uten hell. De som er interesserte i fremgangen kan følge maratonforsøket via hans hvordan du start dating din femtitallet

dating skanning graviditet 7 uker max akseptabel matchmaking ping-kommandoen Oppdatering 12. januar: Etter en voldsom fellesinnsats fra flere Destiny 2-spillere kom «xGladd» omsider frem til løsningen i helgen. hekte bmx kan du se hvordan han løste det syvende steget i det svært kompliserte Niobe Labs-puslespillet.

dating trafikk sukker pappa dating nettsteder i sør-afrika Bungie har tatt over rettighetene til Destiny.
jdate oppkobling historier perfekt arrangement datingside

leo og scorpio dating

Kommentarer (wa dating nettsteder 4)

leter du etter en dating coach

Forsiden akkurat nå

er venner med fordeler vurdert dating E-sport zevs dating nettsted uk «Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

failblog dating side 60 mac datingside Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten. intime dating toronto Les hele saken

nigeria hekte nettsteder ekteskap ikke dating koreansk sanger
dating nettsted albany Til toppen