E-SPORT: Alle gode ting er tre for Nordavind

hva er forskjellen mellom dating og henge blekk dating teknikker E-sport akne dating nettsteder Sluttspillet i Telenorligaen - Rocket League

hiv-positive dating zimbabwe (Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no)

Alle gode ting er tre for Nordavind

canada homofil dating nettsteder Rocket League-laget beseiret The Razzle Dazzlers og vant sin tredje strake Telenorliga-triumf.

polyamori dating et par LILLEHAMMER (Gamer.no): Nordavind har sementert sin plass som det ubestridt beste Rocket League-laget i Norge. Klubben tok sin tredje strake Telenorliga-triumf i Lillehammer på søndag, med nok en overlegen finaleseier over The Razzle Dazzlers.

DISSE SPILTE FOR NORDAVIND

statsministeren er dating ep 8 oppsummering Norge Jørgen «Jwols» Olsen
Norge Tormod «Reganam» Lien
Danmark Casper «Al Dente» Vissing

dating frekvensen av kontakt Etter nok en ubeseiret sesong kunne Jørgen «Jwols» Olsen, Tormod «Reganam» Lien og Casper «Al Dente» Wissing fortjent løfte det gjeve trofeet. Ved siden av nytt sølvtøy reiser Nordavind hjem til Oslo med 24 000 kroner i sekken.

– Visste at Nordavind ville bli tøffe

5sos innstillinger hemmelighet dating Nordavind med «Reganam», «Jwols» og «Al Dente» er nybakte Telenorliga-mestre. dating katolsk kvinne Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no

hva å gjøre når kjæreste er dating noen andre Det ble rett og slett plankekjøring for Nordavind, som tross noen jevne kamper aldri virket stressa. Laget brukte kort tid på å komme seg inn i finalen, og «Reganam» serverte oppgjørets første hat-trick allerede få minutter ut i den innledende kampen.

gratis aleneforeldre datingtjenester Razzle-spillerne hang med så godt de kunne, men med mesteparten av tiden tilbragt foran eget nett ble det vanskelig å skape noe fremover. Til slutt fikk «Phocas» inn en lekkert scoring, men da var det allerede for sent å redde åpningskampen.

dating tiffany smykker I kamp nummer to ble det mer liv i Razzle, men igjen var Nordavind for sterke. Forhåndsfavorittene kombinerte flott, og kom seg gjennom Razzle-forsvaret, mens forsvarsklippen «Al Dente» ryddet opp enhver ball som truet Nordavind-målet.

hvordan gjør gratis dating nettsteder penger Da det så ut som det skulle ende 1-0 dukket plutselig «Versace» opp med en lekkerbisken av en scoring, og sendte kampen til ekstraomganger. Spenningen varte kun i noen minutter, og igjen ble presset fra Nordavind for mye for Razzle-forsvaret.

dating byrå solkysten – Vi visste at Nordavind ville bli tøffe, sa Razzles Mads «Maadzz» Gjelsten etter kampen, og det fikk han så absolutt rett i.

kelissa og chronixx dating «Jwols» savner litt større konkurranse i Telenorligaen. dating en fyr i en rullestol yahoo Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no

– Det er like gøy hver gang

zo datingside Om Razzle skulle klare å kjempe seg tilbake i finalen var det kamp tre det helst måtte skje. Gutta åpnet brukbart, men når slusene først åpnet seg for Nordavind rant det inn mål etter mål. Nok et kremskudd fra «Phocas» var ikke nok, og med «Al Dente» i spissen sikret Nordavind seier 6-1.

eksempel personlighetsprofil for datingside På stillingen 3-0 i finalen på best av syv kamper var det i realiteten over. Razzle nektet imidlertid å gi seg, og den fjerde kampen ble faktisk søndagens mest spennende. Igjen ble det bare nesten for «Maadzz» og gjengen, da Nordavind satte inn seiersmålet i siste sekund av ordinær spilletid. 

fysisk handikap dating Dermed var det hele over, og som de to foregående sesongene er det Nordavind som stikker av med Telenorliga-trofeet. Mens en kanskje kunne håpet på en litt jevnere kamp, var det en storfornøyd Jørgen «Jwols» Olsen som møtte Gamer.no etter at seieren var et faktum.

DISSE SPILTE FOR RAZZLE

bad boy's guide til dating Norge Aleksander «Phocas» Jensen
 Henrik «Versace» Hansen
 Mads «Maadzz» Gjelsten

voltron teorien om tilfeldig dating – Det blir slettes ikke kjedelig og er akkurat like gøy hver gang, sa Nordavind-kapteinen før han innrømmet at det hadde vært gøy å få litt hardere konkurranse i Telenorligaen.

online dating profil uttalelse «Maadzz» hadde håpet at finalen skulle bli litt jevnere, men er likevel fornøyd med sesongen. dating ex's beste venn Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no

jødiske dating irland – Mer utfordring øker som regel nivået i ligaen. Jeg er fornøyd med å vinne og kan ikke klage, men det hadde vært gøy med flere gode lag og flere som gir oss skikkelig kamp, mente Olsen.

Razzle klar for å prøve igjen neste sesong

dating skanning nøyaktighet graviditet Kamp var nettopp det Razzle ikke var i stand til å gi Nordavind, og selv om «Maadzz» sier seg fornøyd med sesongen var han litt skuffet over det endelige finaleresultatet.

taeyeon og baekhyun dating bilde – Jeg forventet 4-2 eller noe sånt, men innerst inne visste jeg at det ville bli en veldig vanskelig match, kommenterte Razzle-spilleren.

kendall jenner dating liste På spørsmål om hva som må til for å velte Nordavind av tronen, svarte han at det går på å legge inn nok treningstimer. 

Slik endte Telenorligaen i Rocket League – høsten 2018

ebbw vale datingside 1. plass - Nordavind
2. plass - The Razzle Dazzlers
3./4. plass - Bamble DreamTeam
3./4. plass - Team Bjønnsk

flott introduksjon epost online dating – Et lag må spille med hverandre hele tiden, og se på hva de gjør feil og alt sånt. Vi hadde «Versace» her nå og han hadde vi ikke spilt så mye med denne sesongen, så det er nok det viktigste. Vi må bare finne en tredjemann vi kan spille med som er villig til å prøve skikkelig.

han begynte å date sin ex For sin andreplass får Razzle med seg 14 400 kroner i premiepenger. Bamble DreamTeam og Team Bjønnsk får 4 800 kroner hver for sine 3./4. plasser.

Kommentarer (gratis gravid dating uk 0)

hvordan komme tilbake i dating etter langvarig forhold

Forsiden akkurat nå

dating i tidlige 20-årene dating eksen min tumblr
dating en mindre lov i michigan Til toppen