Om infokapsler
Øverst fra venste: «ultra», «Simsy».
Nederst fra venstre: «Jokkizz», «Aitzy».

matchmaking listen titanfall knusk dating austin E-sport gratis speed dating nashville tn Auzom Nations Cup - Playerunknown's Battlegrounds

Øverst fra venste: «ultra», «Simsy». Nederst fra venstre: «Jokkizz», «Aitzy». 76 interessante fakta om dating relasjoner (Montasje: PUBG Corp., B. Saravo | ESL | eslgaming.com, Gamer.no)

Disse gutta skal forsvare Norges ære i PUBG

dallas cowboys cheerleaders dating spillere Flere av europas beste spillere samles når 32 land skal kjempe om å være best.

beste cougar dating app uk 5. juli braker det løs med andre utgave av Playerunknown's Battlegrounds Nations Cup, i regi av turneringsrrangøren Auzom. Denne gangen samles 32 europeiske lag for å konkurrere om hvem som er best, og Norge er selvfølgelig med i kampen.

morsomme bilder dating nettsteder Team Norway. gratis online dating i skroget Bilde: Auzom

dyreste dating nettsiden Det hele begynte med valg av kapteiner i forrige uke, en prosess som avgjøres med både søknader og nominasjoner fra spillere. Til slutt var det Mikael «ultra» Andersen, fra det helnorske laget Diamond Dogs, som fikk æren av å lede våre tropper.

dating kafeteria På spørsmål fra Gamer.no sa «ultra» seg fornøyd med å få kapteinsbindet, men han var rask med å rette fokuset mot hele laget.

gratis dating apps for voksne – Det er jo veldig stas å ha fått den tilliten. Jeg har plukket ut det jeg mener er den absolutt sterkeste troppen vi kan få til i Norge, og håper og tror at vi klarer å slå sterkt ifra oss.

Rutinert tropp

DISSE SKAL REPRESENTERE NORGE I PUBG NATIONS CUP

gratis dating-nettsteder for mobiltelefonen  Mikael «ultra» Andersen (Diamond Dogs)
 Ludvik  «Aitzy» Jahnsen (Method)
 Jim «Jeemz» Eliassen (Team Liquid)
 Joakim «Jokkizz» Olsen (Digital Chaos)
 Erik «Simsy» Gravrok (Diamond Dogs)
 Olav «DaveTheCrazy2005» Kristiansen (Back From Zharki)
 Marius «TrashDove» Gjerd (Team Singularity)
 Jonas «C4LVINKL3IN» Sørvik (Team Singularity)

finne dating stressende Samtlige spillere på laget har lang fartstid i internasjonale PUBG-turneringer, og «ultra» trekker spesielt frem «jeemzz» som en av verdens beste spillere.

hvorfor er min ex online dating – «Jeemzz» hadde normalt vært et førstevalg i kapteinsrollen, da han ikke bare er Norges desidert beste PUBG-spiller, men også en av verdens beste. Han er imidlertid borte under åpningen av Nations Cup, men rekker kanskje hjem til finaledagene. Derfor er han med i troppen hvis vi tar oss videre fra gruppespillet, forklarer Andersen.

hvordan vite om du dating en hakke I et PUBG-lag er det naturligvis bare plass til fire av gangen, og i utgangspunktet planlegger «ultra» å stille med seg selv, «Aitzy», «Simsy» og «Jokkizz». Håpet er at alle skal få spilletid i løpet av turneringen, men kapteinen forteller at han vil gjøre det han tror er best for laget.

gratis oss datingside uten betaling – Alle i troppen er veldig kompetente, men inntil videre står resten som reserver. Så får jeg vurdere etter treningskampene og første dag med gruppespill om jeg skal rotere på spillerne.

Diamond Dogs-samarbeidet kan bli en fordel

sprint hekte ny telefon Mikael «ultra» Andersen håper samarbeidet med «Simsy» vil hjelpe laget. expat dating nettsiden shanghai Bilde: Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

online dating i indore At Norge har to spillere fra samme klubblag i førstefireren kan bli en fordel mot mange av de andre landene som kanskje spiller sammen for første gang. «Ultra» tror at laget vil legge seg tett opp mot spillestilen han og «Simsy» bruker til daglig i Diamond Dogs, men sier han vil se an hvordan dynamikken blir i laget.

herredømme makten hekte avgift Med unntak av noen treningskamper blir den første store testen for gutta på torsdag. I gruppespillet fordeles de 32 nasjonene på to grupper, som hver konkurrerer i åtte kamper over to dager – 5. og 6. juli. De seksten lagene med flest poeng etter gruppespillet går så videre til finalerunden, som spilles 7. og 8. juli.

dating nettsteder midten alderen Norge får selskap av flere sterke land i sin gruppe, inkludert Sverige, Nederland og Frankrike. «Ultra» forventer at sistnevnte blir laget som må slås, men han er også fornøyd med å møte våre naboer i øst.

angre ikke helt hyggelig fyr – Jeg ser helst at Norge kommer seirende ut, men skulle det ikke gå helt veien så vil jo en trøstepremie selvfølgelig være å slå ut svenskene, sier kapteinen lurt.

dating tjeneste nz ideer for brukernavn på dating nettsteder Kampene ser du på på Auzoms Twitch-kanal fra klokken 20:00 torsdag kveld »

Kommentarer (dating en kinesisk amerikansk jente 5)

dating en fyr som bærer en pistol

Forsiden akkurat nå

dating noen med depresjon reddit E-sport nye online oppkobling områder Blast Pro Series Lisbon

Gamer.no viser «Rain» i spektakulær Counter-Strike-turnering denne helgen

beste dating profil forfattere oppkobling områder new york Norsk kommentering av Leon Andor «Landor» Karlsen og Tommy «TommyM» Monsen. dating byrå uae Les hele saken

jusstudent professor dating alt jeg noensinne ønsket å vite om økonomi jeg lærte av online dating
slik starter en matchmaking virksomheten Til toppen