Om infokapsler
E-SPORT: Indisk spiller jukset på LAN - nå har de funnet mer
østkysten vs vest kysten dating E-sport

kan en fyr dating sin beste venns ex Counter-Strike: GO-spiller jukset på LAN

Indisk spiller jukset på LAN - nå har de funnet mer

dress up spill dating ESL India etterforsker ytterligere 20 spillere for juks.

er chili fortsatt dating bill Det var like før helgen at videoene av at en desperat Nikhil «forsaken» Kumawat forsøkte å skjule at han jukset ovenfor administratorene på Counter-Strike-turneringen eXTREMESLAND i India.

skille mellom dating og frieri Kumawat ble konfrontert av ledelsen etter at de hadde sett noe mistenksomt på antijukseklienten sin, men spilleren selv nektet dem adgang til PC-en hans, før han rett foran øynene på alle sammen minimerte spillet, og slettet filene som var mistenksomme.

rik sukker daddies dating uk Det hele endte opp med at kampen stoppet, før administratorene klarte å hente tilbake de slettede filene, blant annet navngitt «Word.exe». Spilleren selv ble kastet ut av laget samme dag. I løpet av helgen har resten av laget blitt kastet ut også.

Oppdaget mer juks - etterforsker 20 spillere

forferdelig online dating meldinger ESL India dating nettsteder i holland at de har funnet ut at «Forsaken» har brukt samme juksemetode i deres turneringer, blant annet i ESL India Premiership Fall Finale i september.

jeg er ikke interessert i dating hele Grunnet dette ønsker ESL India å etterforske resten av spillerne som deltok på turneringen, for å sjekke om flere har brukt denne typen juks.

online dating kult «Forsaken» står nå i fare for å bli utestengt på livstid fra alle turneringer.

Kommentarer (hva en god første melding å sende på en datingside 10)

7 tegn personen du dating er en dårlig investering

Forsiden akkurat nå

kim hyun joong og jung så min dating 2011 savne juniper dating katastrofer
dating fange linjer Til toppen