Om infokapsler
DSC05532
relativ til absolutt datering E-sport
DSC05532 gratis online dating stockholm (Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no)

5 regler for dating over 50 Sluttspillet i Telenorligaen - Counter-Strike: GO

Kingpins vant Telenorligaen etter nervepirrende finale

dating en ung enke mann Slo Nordavind etter en jevnspilt finale over tre kart.

dating en fyr som er følelsesmessig utilgjengelig LILLEHAMMER/OSLO (Gamer.no): Kingpins er vinnere av Telenorligaen høsten 2018.

speed dating gamle brompton road Det ble klart etter en nervepirrende finale mot Nordavind. Kingpins skaffet seg et forsprang på første kart, og klarte med nød og neppe å holde Nordavind unna, og vant til slutt 16-14.

DISSE SPILTE FOR KINGPINS

vox dating serienummer  Anders «aNdz» Kjær
 Ole «Marcelious» Langan
 Erik Hansen «truth» Dyrnes
 Sander «Grusarn» Nordeide Iversen
 Raymond «RashiiiE» Nilsen (prøvespill)

kayla pris dating På det andre kartet var tonen en helt annen. Lagene fulgte hverandre en stund, før Nordavind satte full gass og aldri så seg tilbake. Komfortabelt tok de kartet, 16-9, og kampen måtte ut i tredje runde for å finne en vinner.

teenage dating online gratis Tredje kartet ble langt jevnere, og ved sidebytte var det kun ett poeng som skilte lagene i Kingpins' favør. Derfra takket Kingpins for følget, og vant til slutt 16-10.

– Helt sykt!

adventist gratis datingside – Det var helt helt helt sykt, utrolig, de siste ti rundene var helt helt helt vilt, jeg har ikke ord. Dette betyr enormt mye, sier Anders «aNdz» Kjaer, i et intervju sendt på VGTV, etter at NM-tittelen er i boks.

fordelene med dating en hær mann Kingpins med beviset på at de er Norges beste CS:GO-lag. senior dating i calgary Bilde: Eivind von Døhlen/Gamer.no

hvor lenge etter bruddet du start dating Til Gamer.no utdyper han videre om følelsene etter kampen.

dating en lefty – Det var en helt syk, syk kamp. Det der fortjente seerne!

kortsiktige dating traduction Kingpins gjorde det sterkt i sine «eco-runder», noe «aNdz» er imponert over selv.

sørlige daglig ekko dating – Vi har hatt en tendens til å tulle litt i «buy-runder», men i «eco-runder» er vi helt, helt ville på å få med oss to-tre stykker hele gjengen. Vi går nesten inn i de rundene med mer selvtillit enn i vanlige «buy-runder». Vi har gjort det på trening, vi har gjort det i Telenorligaen, og vi snur kamper på den måten. 

seniorer for dating – Jeg tror ikke det var ett sekund i løpet av hele matchen hele laget ikke hadde trua på å vinne.

Fikk kartene de ville

svart mann dating uk – Vi visste akkurat hvilke kart de kom til å velge, og fikk det akkurat som vi ville. Vi visste vi måtte slippe gjennom Overpass, men planen var hele tiden å slå dem på Mirage, og siste kart ville bli enten Train eller Inferno. Det passet oss helt perfekt, sier «aNdz».

beste singler dating apps Train er et kart han og lagene hans alltid har likt å spille på. Før kampen var «aNdz» klar på at om de fikk et par runder på det kartet, ville seieren bli deres.

elske sex, og dating kristen – Train er et kart hvor det er veldig vanskelig for terroristene å skape noe på egenhånd. De må ut og eksponere seg veldig mye. Så når det er mye som skjer, og mye stress, er det lett å senke skuldrene på Train, og holde en vinkel hvor man får mye fordeler. 

dating leitz mikroskop – Det er kart det gjør seg å være god på på LAN, oppsummerer han.

Kommentarer (konstant dating nettsted søppelpost 8)

vi er mer enn venner, men ikke dating

Forsiden akkurat nå

dating nettsteder bridgend gratis homofile dating i brisbane
hente matchmaking listen pc Til toppen