Om infokapsler
E-SPORT: – Det kjentes ut som brikkene endelig har falt på plass
koble chromecast til surroundlyd E-sport
sommer stranden dating (Foto: Eivind Von Døhlen/Gamer.no)

tysk dating søkeord GO: Camp 2018 - Counter-Strike: GO

– Det kjentes ut som brikkene endelig har falt på plass

matchmaking nettsteder i dubai Momentum fikk revansje under GO: Camp, og slo regjerende seriemester Kingpins i finalen.

DISSE SPILTE FOR MOMENTUM

finn e-post på dating nettsteder  Thomas «Aaseng» Olsen Aaseng 
 Jens Alexander «KneelZ» Skaret 
 Andreas «dem0» Aslaksrud
 Christian «kSwitch» Lorange
 Kristian «mICROVAN» Nyborg

er dating en jente 2 år yngre dårlig Etter en helg med mange utsettelser, og mye god Counter-Strike på luke hekte orlando skulle 75 000 norske kroner deles ut til vinnerlaget av hovedturneringen. På den ene siden stod den speed dating i cleveland i Telenorligaen, Kingpins. De skulle møte matchende dating-nettsteder, Momentum.

caracas dating nettsteder Finalen gikk over tre kart. Lagene møttes først på Dust 2, og det skulle bli en jevn affære. Kingpins stakk til slutt av med en knepen 16-13-seier. På andre kart Cache hadde Momentum kniven på strupen, og var nødt til å levere. Her ble det heller aldri spennende, og Momentum tok med seg en enkel 16-3-seier.

eharmony vs andre dating-nettsteder fra dateres tilbake til venner beste dating apps knusk okcupid

Følte de kunne vinne

doc kjærlighet dating råd Andreas «dem0» Aslaksrud i Momentum forteller til Gamer.no om et lag som koste seg skikkelig på turneringen.

2 pm dating – Det var kjempegøy å delta på GO:Camp og det endte opp med å bli et knallbra arrangement. Vi kom oss ubeseiret ut av gruppespillet uten noen nevneverdige problemer. Jeg var spent på kampen mot «cromen», «Radifaction» og deres mikslag. De er en miks med sykt mye talent, men med åpenbare svakheter som vi klarte å misbruke. Semifinalen mot Bitfix hadde vi også full kontroll på. Vet ikke helt hvorfor de valgte Mirage, men vi var fornøyd med det, sier Aslaksrud.

hekte 3 fase ledninger Andreas «dem0» Aslaksrud og Momentum vant GO: Camp. colorado dating-nettsteder gratis Foto: Eivind von Døhlen/Gamer.no

indisk speed dating birmingham-storbritannia Han forteller også om en høyspent finale.

100 gratis dating ukraina – Finalen ble ganske spenstig. Vi kom godt ut etter vetoen og satset på å vinne 2-0, men vi stagnerte etter en god start på Dust 2. Jeg hadde troen på at vi skulle snu det på antiterroristsiden, men jeg gjorde en megatabbe på stillinga 10-10 som kosta oss matchen, sier Aslaksrud før han legger til.

hvordan å vite hvis du fortsatt dating noen – Vi fikk startet på nytt etter Dust 2 og kjørte høygir på Cache og vant 16-3. Cache er et av våre best kart, og når treffsikkerheten sitter blir det ingen nåde der. Mirage var vi ikke helt forberedt på lagmessig, men med tanke på formen vi hadde gjennom turneringa var det et perfekt kart.

dating noen som tar narkotika Aslaksrud forteller at dette var den perfekte oppturen etter sluttspillet i Telenorligaen.

hekte på high school reunion – Føles helt fantastisk og ikke minst fortjent. Vi har jobbet hardt og lenge for det her, og nå kjennes det ut som brikkene endelig har falt på plass. Vi hadde jo egentlig tro på seier i Lillehammer, men der tok nervene overhånd. Her var det all in, avslutter Aslaksrud.

Jevnt siste kart - helt til én spesiell runde

forhold dating regneark fasit Det hele måtte avgjøres på Mirage. Kartet var jevnt hele første omgang, men kampens høydepunkt kom på stillingen 10-9 til Kingpins. Thomas «aaseng» Aaseng var alene mot fem Kingpins-spillere. I situasjonen presterte han å ta ned tre av spillerne først, før han måtte jobbe seg opp mot bomben som lå i en ugunstig posisjon. Aaseng fikk tak i den, og plantet den før han plukket ned de to siste Kingpins-spillerne alene.

mitt kjøkken regler ashlee dating 20 år gammel kvinne dating 34 år gammel mann christian dating asiatisk nettsted

gratis datingside for usa bare Kingpins tok bare én runde etter den utrolige prestasjonen til Aaseng. Momentum vant dermed kartet 16-11, og hele turneringen.

Kommentarer (nye online mobile datingside 3)

dating venner av venner

Forsiden akkurat nå

eksempler på gode online dating profiler for gutter E-sport affære alert datingside PUBG Contenders League

Norsk dominans i nye PUBG Contenders League

bifil dating programmer for android isotopene brukes for dating Nå begynner jakten på en plass i battle royale-spillets øverste divisjon. ekteskap ikke dating 16. bölüm izle asya fanatikleri Les hele saken

dating bali utlendinger er harry stiler dating noen 2013
online overskrifter for online dating Til toppen