Om infokapsler
Rialto er et av kartene man kan spille i Wingman.
homofil geek dating app E-sport
Rialto er et av kartene man kan spille i Wingman. beste dating site bilder (Foto: Valve)

jeg er gift og dating en mann Gamer.no CS:GO Wingman Cup

Nå kan du delta i Wingman-turnering i Counter-Strike: GO

dating mer Vinnerduoen kan stikke av med opp til 7000 kroner, avhengig av antall påmeldte.

lesbisk dating apps canada Mandag ble Gamer.no CS:GO Wingman Cup annonsert, med en førstepremie på opptil 7000 kroner, avhengig av antall deltakere på turneringen. Det hele braker løs torsdag 8. november klokken 18:00, og man må være Gamer Premium-medlem for å delta.

cs gå matchmaking klient Wingman er en offisiell modus i Counter-Strike: Global Offensive, som på mange måter ligner på den kompetitive. Forskjellen er at i stedet for fem spillere på hvert lag, er det to. Kampene spilles på tradisjonelle kart, men området er avlåst til bare en bombeplass. Startposisjonene til spillerne er også mye nærmere bombeplassene, noe som gjør at kampene er kjappe og effektive. Første laget som når åtte runder vinner kampen.

dating ikke vegetarianere Turneringen spilles med dobbel eliminasjon, best av én. Kartveto er med, og server får man tildelt av Gamer.no.

helt gratis online dating i india dating side for gratis chat last ned gratis kundli kampoppsett programvare

Har hatt et ønske om større turneringstilbud

neste nivå dating ro Tor-Steinar Nastad Tangedal er leder og grunnlegger i Gamer.no og Telenorligaen. gratis online dating og matchmaking-tjenesten Bilde: Telenor

harry og daphne dating fanfiction Leder og grunnlegger Tor-Steinar Nastad Tangedal sier at det har lenge vært et ønske om å arrangere flere typer turneringer.

eldre dating spill – Vi har lenge hatt et generelt ønske om å skape et større turneringstilbud for det norske miljøet, og da gjerne med noen friske varianter. 1vs1-turneringene vi har gjort en stund er en suksess, og nå prøver vi et par Wingman-turneringer fordi mange har etterspurt det. Vi lanserer også en 2v2 aim-map-turnering om ikke lenge. Det er gøy å gå utenfor de vante rammene i blant, forteller Tangedal.

lavendel homofil dating app På spørsmål om det kan bli flere turneringer, og om det eventuelt blir flere turneringer i andre moduser, som for eksempel surfing og klatring, er Tangedal positiv.

beste dating nettsteder glasgow – Hvis denne turneringen får 64 spillende lag så har vi et mål som sier at det skal sendes 7000 kroner til vinnerlaget. Det synes jeg er en ganske fet start for noe vi aldri har gjort før. Det er masse artige varianter å leke seg med i Counter-Strike. Kanskje vi en dag skal sette opp en poll for å se hva folk vil ha?

merke danse med stjernene dating Hvilke andre turneringer kunne du tenkt deg å se? Kommenter gjerne.

121GameOn lanserte også Wingman-turnering

utvalg epost for online dating topp homofil oppkobling nettsteder 2014 som går av stabelen 10. november. Her har du en høyere premiepott enn i Gamer.no sin, og man kan i tillegg stikke av med en DXRacer-stol. På turneringssidene står det følgende.

hekte hotspot «Opp til 64 lag vil få muligheten til å konkurrere om premiepotten på hele 25 000 kroner - og i løpet av én kveld skal vinneren kåres. Turneringen er et initiativ fra 121GameOn og vil bli direktesendt på Twitch. Arrangementet har en inngangspris på 10€, og det er 18-års aldersgrense for å delta.»

indisk dating nettsteder yahoo svar Mer informasjon om turneringen finner du på de offisielle sidene til 121GameOn.

Kommentarer (dating kultur i israel 0)

kbs håp for dating eng sub

Forsiden akkurat nå

tips for å skrive en profil for online dating E-sport muslimske frivillig matchmaking «Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

gratis oppkobling apps vinduer telefon kosmopolitisk dating i college Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten. online dating protokollen Les hele saken

100 prosent ren datingside datingside for gift australia
hekte loop dating Til toppen