Én enkelt melding kan «ødelegge» PlayStation 4-konsollen
dating tjeneste sammenligning (Foto: Audun Rodem, Gamer.no)

absolutt dating vs radioaktivt datering Én enkelt melding kan «ødelegge» PlayStation 4-konsollen

tegn han er avhengige av online dating Slik unngår du å bli rammet.

westell 7500 hekte Mange PlayStation 4-eiere rapporterer nå at en melding de har mottatt på konsollen fører til total krasj av maskinen. Det melder blant andre helter og generaler tank matchmaking.

chronometric dating teknikker Det er i en tråd på online dating møtet i person at rapportene først dukket opp. Det saken handler om er en spesialdesignet melding som utnytter en glitch på konsollen på en slik måte at maskinen blir midlertidig ubrukelig.

online dating palmerston nord Dette er et fenomen som tidligere har dukket på blant annet mobiltelefoner, og som nå tilsynelatende har funnet veien til spillkonsollene.

Slutter å respondere

baoding ganger matchmaking tjenester Skjermbilde av meldingen som ble lagt ut av en Reddit-bruker. matche com dating overskriften Foto: Reddit

berømte online dating app Noen av Reddit-brukerne skriver at de har fått meldingen mens de er inne i et spill, hvorpå kontrollen slutter å fungere samtidig med at man ikke får tilgang til hjem-menyen på konsollen.

urealistiske forventninger online dating Brukere melder også at lyden kuttes og at konsollen krasjer hver gang man prøver å logge seg inn på PlayStation-kontoen etter å ha mottatt meldingen.

Slik unngår du å bli rammet

klosset etter en hekte Dersom du ennå ikke har fått meldingen er det rimelig enkelt å unngå problemet. Alt du trenger å gjøre er å sette begrensninger for hvem som kan sende meldinger til deg. Det gjør du på følgende måte:

personlig annonse for dating Gå inn på «Settings», så «Account Management», så «Privacy Settings». I Menyen velger du «Personal Info / Messages» og så «Messages». Her kan du velge om du skal motta meldinger fra hvem som helst, bare fra venner, eller fra ingen i det hele tatt. For å unngå å få meldingen i det hele tatt bør du selvfølgelig skru av meldinger fra alle, men dersom du stoler på vennelista di kan du begrense det til dem.

Dette kan du gjøre for å løse problemet

ikke offisielt dating gaver Om du først er rammet er det fremdeles mulig å eliminere problemet ved hjelp av to steg.

morsom vits for online dating Det første du må gjøre er å fjerne meldingen, enten ved å gratis christian dating sites vurderinger og fjerne den derifra ved å gå ut av samtalen, eller ved å slette meldingen via PlayStation-appen på var nick og jordan dating i den store gatsby eller dating luke ville inkludere.  

2014 beste dating nettsteder Deretter må du gå inn i PlayStation 4-konsollens sikkerhetsmodus. Dette gjør du ved å holde inne på-knappen til du hører to pip. Så må du bruke en kablet PlayStation 4-kontroller til å navigere menyen, og velge «Rebuild Database». Dette skal løse problemet.

datingside i arizona  

lulu dating vurdering Sony ser i skrivende stund ikke ut til å kommentert saken offentlig, men om saken viser seg å være et utbredt problem vil nok Sony slippe en oppdatering som forhåpentligvis fikser problemet.

dating nettsted gratis chat bognor regis mo dating LES OGSÅ: fresno dating tjeneste

Kommentarer (usmc dating nettsiden 1)

oppkobling eller forhold quiz

Forsiden akkurat nå

dating kjønnssykdommer E-sport trener corey wayne online dating «Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

hva jeg skal si i andre melding online dating gratis speed dating san diego Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten. ny dating apps iphone Les hele saken

utsagn om dating eldre gutta sophomore dating 8 grader
dating nettsted svindel tyrkia Til toppen