Endeleg får dei med Nvidia-skjermkort lov til å bruke FreeSync
gratis datingside i england (Foto: AMD)

dating skilsmisse tn FreeSync kjem til Nvidia-skjermkort

Endeleg får dei med Nvidia-skjermkort lov til å bruke FreeSync

online dating for horror-fans Nvidia går vekk frå kritikkverdig forretningspraksis.

beste gratis lesbisk dating apps Nvidia har lenge fått kritikk for å ty til ufine taktikkar ovanfor konkurrentane. Selskapets skjermkort har berre vore kompatible med Nvidias eigne G-Sync-teknologi, som synkroniserer oppdateringsfarten på skjermen med biletefrekvensen din i spel. Dette gir eit jamnare bilete og hindrar «tearing» på skjermen.

dating simuleringsspill for android Dette kan hjelpe både dei med svake og kraftige datamaskinar, då det skalerer frå lågt til høgt når det kjem til biletefrekvens. Problemet med G-Sync er at det berre kjem på visse skjermar, og desse gjerne er langt dyrare enn andre med liknande teknologi – som til dømes skjermar med AMDs FreeSync.

koble apple-tastaturet til iphone FreeSync har fram til no ikkje fungert med skjermkort frå Nvidia. Dette har ført til ein enorm etterspurnad blant forbrukarane om å fjerne denne avgrensinga, og keisha og ryan gravide og dating

Tolv skjermar får støtte i første omgang

dating fortsatt i noen gratis dating nettsteder jackson mi Om dette er grunnen til at Nvidia har snudd på hælen veit me ikkje, men no har dei i alle fall lagt fram ei liste med tolv FreeSync-skjermar som Pascal- og Turing-skjermkort kan få full nytte ut av.

dating jakten hollywood u   dating i mørke uk ekteskapet Foto: Nvidia

sukker pappa og sukker baby dating Nvidia kallar desse skjermane «G-Sync-kompatible», som er skjermar som har gått gjennom ein testprosess hos Nvidia. Denne relativt tynne lista skal utvidast etter kvart, men Nvidia seier ikkje noko om tidsramma. Dersom du ikkje finn FreeSync-skjermen din på biletet til høgre er det i så fall greitt å smøre seg litt med tolmod før ein går til butikken for å handle.

høyst populær daterer steder i new york Nvidias kontrollpanel skal òg oppdaterast med ei innstilling der ein kan prøve om dette fungerer på eigen skjerm, men selskapet seier at det er ingen garanti for at det vil funke så lenge ein ikkje har ein «G-Sync-kompatibel» skjerm. Neste oppdatering frå Nvidia kjem 15. januar, så det er berre å krysse fingrane for at ein heldig med skjermvalet fram til då.

Kjem med ny type G-Sync-skjermar

søster kone dating nettsteder I same slengen som dei slapp ei handfull FreeSync-skjermar inn i varmen, har Nvidia gitt nytt namn til G-Sync HDR («High Dynamic Range»)-skjermane sine: G-Sync Ultimate. Det er få av desse på marknaden enno, men mange produsentar har gitt lyd om at dei vil satse på større og betre skjermar framover.

homofil sukker pappa dating nettsteder canada Spesielt BFGD-skjermar har fått mykje merksemd på årets CES (gamingskjerm i storformat), som lovar å by på den ultimate spelopplevinga. Her kan ein få leike seg med 4K-skjermar med HDR-støtte og høg oppdateringsfart med skjermstorleik på 65 tommar. aarp online dating tjeneste polyamori gift og dating lindsey, som kjem med ein 49-tommar med liknande spesifikasjonar. 

lovepanky dating regler kysser dating og kjærlighet spill Les også: bedeutet var vil hekte

Kommentarer (naboer co stjerner dating 10)

populær daterer steder i indonesia

Forsiden akkurat nå

dating en kvinne med tenåringsdøtre er jax dating gg fra shahs solnedgang
dating marokko Til toppen