Etter 14 år har Alliance- og Horde-spillere fått muligheten til å forstå hverandre i World of Warcraft
hvordan skrive dating profil mann (Bilde: Blizzard)

online dating være pasient Etter 14 år har Alliance- og Horde-spillere fått muligheten til å forstå hverandre i World of Warcraft

dating i mississauga gratis «Kek!»

ver blinde dating online español indisk dating-nettsteder i kuwait til lesbisk dating vancouver bc introduserte en artig liten sak til spillet kalt Elixir of Tongues. Drikken lar spillere forstå hva de fra den motstående fraksjonen sier, slik at Horde-spillere kan forstå Alliance-spillere og vice versa. 

dating hamilton armbåndsur Kanskje krig aldri hadde vært nødvendig om Horde og Alliance bare forstod hverandre fra begynnelsen. speed dating i houston-området Bilde: Blizzard

dating dallas inkluderer winston Spillere kan kjøpe eliksiren for 30 gull i Dalaran, av en goblin ved navn Fizzi Liverzapper. Den varer i 60 minutter og lar deg forstå, men ikke snakke språket til den andre fraksjonen. Med andre ord trenger både Alliance-spilleren og Horde-spilleren én drikke hver for å føre en skikkelig samtale.

Langvarig språkbarriere

romkamerater dating Forskjellige språk for de to World of Warcraft-fraksjonene har eksistert siden spillets lansering i 2004. I løpet av de siste 14 årene gjorde Blizzard ingen offisielle fremskritt med oversettelser, og folk flest har kun fått med seg enkle utrop. Når en Horde-spiller skriver «lol» vil en Alliance-spiller for eksempel se «kek».

jeg er 20 og dating en 35 år gammel Ivrige spillere tok opprinnelig saken i egne hender, med en modifikasjon – eller add-on – kalt Cross RP. Modifikasjonen som lot spillere på tvers av fraksjoner forstå hverandre sluttet imidlertid å virke etter en tidligere oppdatering til spillet. Dermed bestemte utvikleren at tiden var inne for å rydde opp i situasjonen én gang for alle, med en løsning som visstnok har ligget skjult i spillet hele tiden.

x filer stjerner dating – Elixir of Tongues har vært i spillet siden Classic – en gammel Alchemy-oppskrift som aldri kom med. Frem til i dag hadde den beskrivelsen «denne drikken har ingen effekt før vi legger til språk». Du klarte det endelig, lille venn, skrev utvikler Jeremy Feasel på dating filippinene i kuwait.

dateline dating tjeneste 30 gull er riktignok i stiveste laget for de som ønsker å kjøpe mange flasker, og fans har allerede koble iphone for synkronisering.

dating klasse klovn hongkong dating tjeneste Blizzard lanserer World of Warcraft Classic neste år.
dating noen i stoffet utvinning wer hat erfahrungen mit dating kafé

eastenders kastet dating

Windows
gratis enslige forsørgere dating nettsteder canada Slippdato: 11. februar 2005
sistar bora dating ryktet Sjanger: Massivt online, Rollespill
luton dating nettsteder Utvikler: Blizzard Entertainment
firenze og isa dating Utgiver: Vivendi Universal Games

Kommentarer (hyggelig fyr dating profil 6)

hvit stolthet dating nettsiden

Forsiden akkurat nå

stor dating nettsteder gratis 20 datingtips
100 gratis dating nettsteder ingen betaling Til toppen