FEATURE: Fire filmer du kan se for å varme opp til Red Dead Redemption 2

dating kjæreste for 1 år dating programmet iphone Feature profil bilde dating Har du sett disse westernfilmene?

asiatiske mann hvit kvinne dating (Bilde: Rockstar Games)

Fire filmer du kan se for å varme opp til Red Dead Redemption 2

dating gutter med emosjonell bagasje Kort ned ventetiden til storspillet med disse westernfilmene.

california lover mindreårige dating voksne Det er få spill det knyttes større forventninger til enn Red Dead Redemption 2. Alle filmklipp, alle spillsekvenser og sniktitter vi har fått se og lese så langt tyder på at spillet kan bli noe helt spesielt. 

punk dating nettsiden Rockstar har alltid vært gode på å la seg inspirere av andre medier, og Red Dead-spillene er intet unntak. Derfor har vi satt sammen en liste med fem filmer og tv-serier Rockstar helt klart har latt seg inspirere av, eller hyller, i Red Dead Redemption-serien.

reykjavik datingside Jeg elsker western-sjangeren, og har sett utallige timer med gode, og mindre gode både filmer og serier i sjangeren. Alt fra søndag morgen og Bonanza til Django Unchained er ting jeg har kost meg med, og noen av mine favoritter er med på denne lista.

få ham til å koble opp med deg kjendis oppkobling quiz LES OGSÅ: kort hår datingside
ff gift i matchmaking LES OGSÅ: lørdag kveld online dating

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

hvor ofte bør du se en fyr du bare begynte å date Nydelig regissert av Andrew Dominik, og med ekstremt imponerende rolleliste bestående av navn som blant annet Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Rockwell og Sam Shephard. Dette er en av mine favorittfilmer, og selv om kanskje ikke Rockstar lar seg inspirere så mye av historien, så har de i det minste latt seg inspirere visuelt. 

gratis dating nettsted sukker mumiene I en av trailerne til Red Dead Redemption 2 ser man klipp fra et togrøveri. Satt ved siden av bilder fra filmen er det liten tvil om at dette er en hyllest til filmen fra 2007.

chanyeol dating alene eng sub ep 1 hel Dette er forøvrig en fantastisk bra film, som er vel verdt å se om du liker western-sjangeren eller ikke.

rory dating råd The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford. (Bilde: Warner Bros.).

The Wild Bunch

dating flyplassen app Dette er en herlig film i western-sjangeren, med gamle kjenninger som William Holden og Ernest Borgnine i hovedrollene. Denne gamle klassikeren fra 1969 deler mange likheter med spillserien. Historien i det første spillet er tydelig inspirert av filmen, blandet med en god dose The Man from Alamo, og hvis man setter bilder fra Red Dead Redemption og klipp fra filmen opp mot hverandre, som jeg har gjort under, ser man tydelig at det er hentet inspirasjon fra filmen. 

ringe dating I tillegg kan det virke som om historien i Red Dead Redemption 2 også henter mye fra The Wild Bunch, blandet med en god dose av tidligere nevnte The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford.

dating i malaysia gratis nettsted The Wild Bunch. (Bilde: Warner Bros.-Seven Arts).

Sergio Leone

jodhpur datingside Det kan sies mye om Sergio Leone, men hans måte å ramme inn bilder på i western-filmer var banebrytende, og satte nesten en ny standard når filmene hans kom. To av de mest kjente filmene hans, «Once Upon A Time In The West» og «The Good, The Bad And The Ugly» er kanskje noen av de meste kjente western-filmene som finnes.

banalisere dating Det er mange likheter med måten Red Dead Redemption-spillene viser frem landskapet på, hvordan figurene snakker og ter seg, samt stemningen som finnes i filmene til Leone som har satt sitt preg på spillene. Musikken til Ennio Morricone er fabelaktig i de to filmene, og lydbildet i spillet minner også til tider om musikken.

solseng hekte Her trenger Charles Bronson hjelp, kan det se ut til. Fra filmen Once Upon A Time In The West. (Bilde: Paramount Pictures)

There Will Be Blood

dating lysestaker Daniel Day-Lewis har spilt svært få dårlige roller, men det er allikevel ikke mange som er like gode som den han gjør som Daniel Plainview i «There Will Be Blood». I det første spillet i serien er det til og med et eget området på kartet som heter nettopp Plainview, så det er liten tvil om at Rockstar har sett denne filmen, og hatt den i tankene når de har laget spillene.

rio de janeiro datingside  (Bilde: Paramount Vantage)

er 21 for sent å starte dating Dette er også en helt fabelaktig film, og sammen med de andre tipsene over har du nok å se på i ventetiden fram til Red Dead Redemption 2 kommer fredag 26. oktober.

sprakk dating scener 8 minutters dating hendelser nj Har du noen western-favoritter? Del dine filmtips i kommentarfeltet.

Kommentarer (speed dating i singapore 26)

speed dating wheeler sentrum

Forsiden akkurat nå

dating byrå cyrano idws forum Førsteinntrykk random fakta om online dating Red Dead Online

Perfekt for de som liker å plage andre spillere

gratis dating for rockere dating gamle videregående skolelærer Red Dead Online viser stort potensiale, men har fortsatt en lang vei å gå. dating byråer auckland new zealand Les hele saken

hvordan du start dating etter dødsfallet til ektefelle han dating
dating nettsted initialism crossword anelse Til toppen