Slik så meldingen ut for noen av spillerne.
Slik så meldingen ut for noen av spillerne. en natt stå oppkobling nettsteder (Foto: Twitter)

dating etter overordnet Plutselig dukket denne beskjeden opp i GTA Online – nå forklarer Rockstar hva som skjedde

hekte gjenklang vodlocker

kpop idol dating historie Folk som spiller GTA Online fikk seg nylig en saftig overraskelse da det dukket opp en beskjed inni spillet om at Grand Theft Auto VI skulle komme ut allerede til neste år. De som tenkte at dette var for godt til å være sant hadde dessverre rett, som blant andre hekte ettermarkedet amp fabrikken radio melder.

daryl og beth dating levende døde Meldingen, som tilsynelatende var en offisiell beskjed fra Rockstar, var nemlig kun et aldri så lite pek som ble laget ved hjelp av modifikasjoner. Det bekreftet Rockstar i en beste dating tjeneste boston nylig.

jeg er dating min trinn-søster Slik så meldingen ut for noen av spillerne. kinesiske dating tjeneste nyc Foto: Twitter

Så ekte ut

koble opp handlevognen Beskjeden som dukket opp i GTA Online benyttet både utviklerens offisielle logo og skrifttype og så svært så autentisk ut, noe som fikk mange spillere til å uttrykke stor begeistring i diverse sosiale media.

svampebob firkant dating sandy I en tråd på yngre mann dating eldre fyr var imidlertid mange skeptiske og pekte på at ugagnskråkene trolig har funnet en måte å «hacke» Social Club-meldingssystemet i spillet på. Dessuten skal meldingene kun ha dukket opp på PC-plattformen og forrige generasjons konsoller, som er de eneste plattformene som har modifikasjoner.

chicago singler speed dating Rockstar har ikke kommet med noen offisielle opplysninger om Grand Theft Auto VI hittil, ei heller på årets E3-messe, så spillet er nok et godt stykke unna. Det har imidlertid nå gått fem år siden lanseringen av Grand Theft Auto V, som kom ut fem år etter Grand Theft Auto IV, så det er ikke utenkelig at spillet er på horisonten.

dating nettsteder vest bengal Det første, nye Rockstar-spillet vi vil se er uansett Red Dead Redemption II, som er bekreftet å komme til Xbox One og PlayStation 4 den 26. oktober i år – dating divas 30 dager av kjærlighet.

kvinnelige online dating profiler eksempler forskjellen mellom dating sims og visual romaner Les også: abc nyheter speed dating

Kommentarer (min beste venn er dating en svart fyr 4)

kuala lumpur dating steder

Forsiden akkurat nå

ice maker oppkobling kit lowes E-sport katolske dating over 50 Blast Pro Series Lisbon

Gamer.no viser «Rain» i spektakulær Counter-Strike-turnering denne helgen

gratis speed dating portsmouth ucla dating nettsiden Norsk kommentering av Leon Andor «Landor» Karlsen og Tommy «TommyM» Monsen. matchmaking del 19 spesielle rify del en Les hele saken

storebror hekte amanda dating byrå cyrano engelske sang
fysikk karbondatering Til toppen