Halo Infinite «flighting»-program lar utvalgte fans prøve spillet før lansering
cougar dating mening (Bilde: Microsoft)

gratis dating i jaipur Halo Infinite «flighting»-program lar utvalgte fans prøve spillet før lansering

hekte min plass som er så ravn Spillet er nok enda langt unna, men 343 har delt noen flere detaljer.

opprette en profil online dating Siden dating de leilighet vi har 343 Industries og Microsoft vært sparsomme med detaljene, men nå har vi fått litt mer å gå på. Utvikleren holdt denne uken en illinois dating lover mindreårige med det neste Halo-spillet som tema, og vi har samlet sammen de viktigste punktene.

7 uker gravid dating skanning Seks måneder har gått siden Microsoft avduket Halo Infinite, men foreløpig vet vi ikke mye som spillet. er craigslist trygt for dating Bilde: Microsoft

league team builder matchmaking justering Blant annet bekreftet 343 at Halo Infinite bygges i en ny spillmotor, kalt Slipspace, med et økt fokus på PC-plattformen enn hva seriens tidligere innslag har hatt. Teamet jobber med å legge bedre til rette for PC, og et knippe spillere får se hva det betyr allerede før lansering.

julia dating foreldreskap 343 trakk nemlig sløret av det utvikleren kaller et «flighting»-program, som gir enkelte fans tidlig tilgang på Halo Infinite – først på Xbox One og deretter på PC. I henhold til programmets beskrivelse vil det fungere på en litt annen måte enn tradisjonelle betatester, og utvikleren håper å knytte tettere bånd til testdeltakere for å bygge et bedre produkt over tid.

alternativer til online dating uk Registrering for testprogrammet har ikke fått noen startdato, men mer informasjon vil deles etter hvert. Basert på utviklerens kommentarer høres det også ut som det enda er en stund til spillet faktisk vil lanseres, og foreløpig har vi ikke fått noen indikasjon på når det kommer.

emo-punk dating nettsteder Av andre detaljer lover 343 lokal samarbeidsspilling for opptil fire spillere på samme skjerm. Halo Infinite vil også by på omfattende tilpasningsmuligheter for rustninger, med et lignende system som det Bungie introduserte i området de dating crestin

er vicki fortsatt dating joss Som med «flighting»-programmet kan spillere forvente å få nye detaljer, flere trailere og mer generell informasjon om Halo Infinite etter hvert.

epdrama ekteskap ikke dating ep 12 10 ting du bør vite før dating en steinbukken Microsoft jobber visstnok med to nye konsoller.
dating show spill hvordan vet du hvis han er dating noen andre

Kommentarer (dating team magma grynt 8 1)

wwe superstars dating hverandre

Forsiden akkurat nå

matche mitt ansikt dating online dating for ivy league akademikere
dating psykiske lidelser uk Til toppen