Her blir figuren til Grand Theft Auto V-spilleren drept av hacker mens han spiller i enspillermodus
star trek fan datingside (Foto: Skjermdump/Twitch)

dating noen liker min venn Her blir figuren til Grand Theft Auto V-spilleren drept av hacker mens han spiller i enspillermodus

knusk online dating Snodig sårbarhet i spillet.

internett dating for geeks Å bli drept av andre spillere i flerspillermodus ligger i sakens natur, men i enspillermodus hører dette definitivt til sjeldenhetene. Nettopp dette skal nå ha skjedd i populære Grand Theft Auto V, melder fyrverkeri dating.

tjenesten dating En spiller som streamet en såkalt «speedrun» av spillet på Twitch nylig opplevde at spillfiguren gikk ut av bilen og døde på vilkårlige steder og tilsynelatende helt uten grunn. Videoen kan du se under.

dating ultralyd 12 uker nøyaktighet Spilleren la ut en tråd om opplevelsene på hva å gjøre når din ex kjæreste er dating en jente.  Flere andre andre Twitch-streamere, inkludert spillerens venner, meldte om tilsvarende hendelser.

Utnyttet sårbarhet

hvem er drømmen dating 2013 Etter å vært i kontakt med personer i moddemiljøet fant Kotaku ut at sårbarheten som gjør dette mulig ligger i et admin-verktøy som Rockstar har lagt inn i spillet, som blant annet kan brukes til å fjerne uønskede spillere.

vitser dating nettsiden Dette verktøyet har ligget i spillet siden lanseringen og har ikke hittil vært mulig å bruke til å drepe andre spillere i enspillermodus.

planeten jorden datingside Det har imidlertid senere dukket opp et annet modde-verktøy som gjør det mulig å finne Social Club ID-nummeret til Grand Theft Auto V-spillere. Med dette kan moddere bruke admin-verktøyet til å knerte andre spillere.

telus gnist speed dating Teknikken fungerer imidlertid kun om spillere er på nett og koblet til Rockstar Social Club mens de spiller i enspillermodus.

gratis online datingside i ghana Ifølge flere moddere har Rockstar nå fikset sårbarheten som gjør det plagsomme fenomenet mulig, men det er ikke umulig at det kan dukke opp andre modder som gjør tilsvarende aktiviteter mulig i fremtiden. Rockstar har ikke kommentert saken.

enke dating svoger datingside for bygningsarbeidere Les også: topp dating apps i india 2016

ny gratis american dating-nettsteder

Kommentarer (hekte pei 11)

rask dating new york

Forsiden akkurat nå

er en 9nde klassing dating en 7nde grader dårlig E-sport dating park i karachi PUBG Contenders League

Norsk dominans i nye PUBG Contenders League

online dating nettsteder-wikipedia gratis dating i meru kenya Nå begynner jakten på en plass i battle royale-spillets øverste divisjon. senior lesbisk dating nettsteder Les hele saken

dating avsøke kan hva gå galt calgary vitenskap sentrum speed dating
bifil dating show Til toppen