gratis dating nettsiden i calgary Her kan du se den ekstremt sjeldne NES-versjon av Sim City for første gang på 27 år

juridisk dating aldre canada

du er dating rett person testen Det finnes spill som av ulike årsaker er særdeles sjeldne og vanskelige å spore opp, og blant disse er Nintendo Entertainment System-versjonen av klassikeren Sim City. Faktisk finnes det bare ett eksemplar av dette, og dette er nå funnet, melder muslimske dating.

17 og 20 år gamle dating NES-utgaven av Sim City var en prototype som dukket opp på elektronikkmessen    Winter Consumer Electronics Show i 1991, og som deretter forsvant.

hekte regn fat En stiftelse ved navn online dating i pretoria sør-afrika fant imidlertid den uferdige prototypeversjonen på en retrospill-messe i fjor, hvor en samler viste seg å være i besittelse av klenodiet for å vise det frem for andre.

beck og jade er virkelig dating Foto: Video Game History Foundation

Første video av spillet på 27 år

99 side dating manuell Denne ble så digitalisert av stiftelsen med tillatelse fra eieren, og nylig makedonsk dating nettsiden som viser NES-versjonen av Sim City for første gang på 27 år. Videoen ser du øverst i artikkelen.

speed dating nyc 18 og over NES-versjonen av Sim City ble kunngjort samtidig med Super Nintendo-utgaven i 1991, men ble altså kansellert like etter, og prototypeversjonen endte dermed opp med å være en «hellig gral» for samlere av retrospill.

gratis dating-nettsteder som flørt Etter å ha analysert NES-versjonen av Sim City grundig konkluderte Video Game History Foundation med at spillet er mer eller mindre identisk med Super Nintendo-versjonen, med unntak av grafikken.

virkelig dating nettsteder Prototypen har naturlig nok en del mangler og ifølge stiftelsen også «kritiske feil», men mesteparten av funksjonene er intakte og spillet er fullstendig spillbart. 

avhengighet av online dating nettsteder Mer informasjon om detektivarbeidet og den grundige tekniske analysen kan du finne hos mor døde far dating.

flytte fra online dating til tekstil dating en hispanic mann yahoo Les også: dis dating

Kommentarer (gratis online dating i gloucestershire 2)

kaleb og hannah dating i det virkelige liv

Forsiden akkurat nå

spencer og toby fra lille løgnere dating i det virkelige liv ung til sinns datingside
dating nummer pondicherry Til toppen