Her spiller Arman (midten) på Gfinity Elite Series.
oppkobling avgift Intervju
Her spiller Arman (midten) på Gfinity Elite Series. dating for geeks stripen (Foto: Joe Brady/Gfinity)

tilfeldig dating antrekk Arman «Phenom» Hanjani

Norske «Phenom» er en av verdens beste Street Fighter-spillere

marquette hekte – Kompisene spilte Call of Duty eller World of Warcraft på fritiden, mens jeg spilte Street Fighter, forteller han.

langdistanse relasjoner dating nettsteder Arman «Phenom» Hanjani. En av verdens beste Street Fighter-spillere. Og han er norsk! Så sent som i september kom han på dating minecraft server 1,9, og i 2017 deltok han og gratis online dating spill anime Nordavnd-spilleren er regnet som en av de beste Street Fighter-spillerne i verden.

dating en kreft mann lang avstand Hanjani forteller at kampsportinteressen ikke bare kommer gjennom spill, men også i virkeligheten.

dating texte eller ringe – Jeg er en 22 år gammel mann fra Oslo. På fritiden driver jeg litt med trening og kampsport, men mesteparten av tida jeg er bortreist på forskjellige turneringer rundt om i verden, sier Hanjani om seg selv.

enker for dating i hyderabad Hovedpersonen sier at det slåssespillinteressen kom tidlig, og at han brukte mye fritid på å reise rundt på forskjellige turneringer.

gratis lesbisk dating london – Jeg kjøpte mitt første Street Fighter-spill når jeg var 13 år. Jeg har alltid likt slåssespill fra ung alder. Mens de andre kompisene spilte Call of Duty eller World of Warcraft på fritiden, brukte jeg mer av tiden på Street Fighter. Satsingen kan man si startet med at jeg ble kjent med det norske miljøet for slåssespill. Jeg likte å dra på turneringer og delta rundt i Oslo. Men jeg fikk blod på tann da jeg reiste utenlands og så hvor mye penger man kunne vinne, forteller han.

– Utenom Street Fighter hadde jeg valgt Tekken eller Dragon Ball Fighterz

Nordavind DNB
dating dna konsernsjef Hanjani sier Vegard «veggey» Bugge (bildet) hadde stor innflytelse på at han ble med i BX3. dating tjeneste manchester Foto: Nordavind

dating virtuell assistent Hanjani husker ikke omstendighetene rundt situasjonen når han ble plukket opp av daværende BX3, men trekker frem en lagkamerat som stod i sentrum for at alt gikk i boks.

hva en god første melding for online dating – Jeg ble med i BX3 først i 2014. Jeg husker ikke helt detaljene rundt hvordan det skjedde, det var lagkameraten min Vegard «veggey» Bugge som tok av seg det. Etter hvert inngikk BX3 et partnerskap med Vålerenga og laget ble endret til Nordavind.

et dating profil-eksempel I slåssespill er det mange små turneringer med varierte premiepotter. Hanjani sier at han prøver å fokusere på de største.

god online dating meldinger – Det varierer skikkelig. Jeg har spilt alt fra turneringer med 250 000 dollar og 150 000 dollar som vinnergevinst, til 200 euro vinnergevinst. Akkurat nå er mine fokus Capcom Cup hvor man kan vinne 250 000 dollar, og Gfinity Elite Series med en vinnerpremie på rundt 30 000 pund.

typer dating svindel Hvis Hanjani måtte velge et annet spill han skulle deltatt i, er han litt usikker først, men finner likevel frem en tittel.

om forhold og dating – Vanskelig å si. Om det var per dags dato tror jeg hadde satset på enten Tekken eller Dragon Ball Fighterz. Tekken synes jeg er veldig moro, men det ligger mer penger i Dragon Ball, så det er litt vanskelig å velge, sier han før han forteller litt mer om spillet.

et annet ord for kampoppsett – Foreløpig har Dragon Ball Fighterz potensialet til å bli stort. Alle casualsa er kjent med karakterene fra tegneserien, og det skal bli en world pro tour for spillet. Men er veldig vanskelig å si. Man må bare se hvordan ting utvikler seg

beste dating site toronto 2014 Om Street Fighter sin fremtid, er Hanjani litt usikker.

gratis online datingside i nederland – Usikkert. Det ser ut til at slåssespillmiljøet vokser litt og litt hvert år. Det blir spennende å se hvordan Street Fighter blir påvirket av det.

online dating nettsteder goa Det norske e-sportmiljøet kunne hatt godt av en liten endring i holdningene, i følge Hanjani.

dating en jente med grønne øyne – Kort sagt å ha riktig mentalitet. Man må legge inn en del timer hver dag for å opprettholde progresjon.

ge dating medlemspålogging nyeste gratis dating apps LES OGSÅ: lawson og katten koble opp

Lever av Street Fighter

online dating etikette etter første datoen Hanjani lever av å spille Street Fighter. Her under Gfinity Elite Series. gratis dating trivandrum kerala Foto: Joe Brady/Gfinity

dating nettsted småerte Hanjani forteller også at man faktisk kan leve av å spille Street Fighter i dag.

dating med ulike politiske synspunkter – ja, i dag kan man det. Det er mange spillere som får lønn og lever kun av Street Fighter. Jeg lever av å spille det, og får reise pluss opphold dekt av Nordavind.

datingtips profiler Under ELEAGUE Street Fighter V Invitational 2017 ble det en solid andreplass på «Phenom». Han beskriver turneringen på følgende måte.

gift men fortsatt dating serien – Det å komme på komme 2. plass på ELEAGUE og vinne 40 000 dollar har vært både min beste og tristeste opplevelse som Street Fighter-proff. Det å komme på andreplass var jo fantastisk, men kjipt å tape når man er nære, sier Hanjani før han legger til litt om hvorfor turneringen var så bra.

dating nettsteder som fungerer og er gratis – Turneringen gikk på amerikanske TV-kanalen TBS. Så det var kult. Finalen ble sendt på TV. Det var til og med en i passkontrollen der som sa han kjente meg igjen, ler Hanjani.

dating gamle venn etter skilsmisse – Kunne du tenkt deg å heller spille et lagbasert spill? For eksempel et lagbasert slåssespill?

gratis yngre for eldre dating – Nei, det kunne jeg ikke. Jeg foretrekker individuelle spill hvor alt ansvaret er mitt, vinn eller tap, avslutter Hanjani kontant.

Kommentarer (ekte college oppkobling historier 0)

hvilken alder bør en kristen jente starte dating

Forsiden akkurat nå

dating nettsteder i amerika E-sport gratis kampoppsett programvarenedlasting «Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

afrikaans dating sør-afrika 100 datingside i storbritannia Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten. hvordan dota matchmaking fungerer Les hele saken

hvem er michael fra bachelor pad dating nå hi5 dating nettsted registrer deg
gratis dating nettsted victoria Til toppen