Ja, serverne til Call of Duty: Black Ops 4 er dårligere nå enn de var i betaen
100 gründe warum mann enkelt sein sollte (Bilde: Activision)

online dating bilder nyc Ja, serverne til Call of Duty: Black Ops 4 er dårligere nå enn de var i betaen

online dating svindleren Treyarch prioriterte en stabil lanseringsopplevelse, og jobber med forbedringer.

online dating høyt utdannede dating nettsteder full gratis rullet ut på butikkhyllene 12. oktober, og selv om spillet har fått mye positiv omtale, har ikke alt har vært en dans på roser. Flere har klaget på spillets servere, og nå innrømmer utvikler Treyarch at serverne faktisk kjører dårligere nå enn de gjorde under betatesten fra tidligere i år.

Lavere oppdateringsfrekvens

madam sekretær skuespillere dating Serverne i Call of Duty: Black Ops 4 ble nedgradert for å sikre en stabil lansering. introduksjon dating byrå sydney Foto: Gøran Solbakken/Gamer.no

musikkorps dating nettsteder Mens spillere har kommentert Black Ops 4s serverytelse helt siden spillets lansering, var det først i helgen at saken ble belyst skikkelig. eksempeloverskriftene dating nettsteder oppdaget nemlig at oppdateringsfrekvensen på serverne var nede i 20 hertz, redusert fra betaens 60 hertz.

først starte dating en jente Oppdateringsfrekvensen bestemmer hvor mange ganger i sekundet serveren sender og mottar informasjon fra PC-en eller konsollen til en spiller. En høyere frekvens er vanligvis å foretrekke, da det betyr at informasjonen du ser på skjermen din vil være mer nøyaktig.

ang dating daan vranglære En reduksjon fra 60 til 20 hertz betyr at Black Ops 4s fullversjon sender ut informasjon tre ganger så sjeldent som under betaen. Dermed kan det du ser være litt annerledes enn det en motspiller ser, og det kan være nok til at du taper en jevn kamp du ellers ville ha vunnet.

Treyarch innrømmer

dating nettsteder for chatting Naturlig nok fikk Smcros oppdagelse mye oppmerksomhet, og det tok ikke lang tid før Treyarch så seg nødt til å kommentere saken. gratis online dating jalandhar forklarte utvikleren at valget ble tatt for å sørge for en stabil lansering, og at arbeidet er i gang med å oppgradere serverne.

dating god jakt jente – For en lansering med en såpass massiv spillerbase som kobler seg opp mot server over hele verden, konfigurerte vi infrastrukturen vår for å sørge for at spillets stabilitet ble prioritert fremfor alt annet.

karibiske gratis dating-nettsteder Nå som lanseringen har kommet og gått, har teamet rettet fokuset mot justering av nettverksytelsen. I løpet av de neste to ukene lover Treyarch å slippe en rekke oppdateringer, som tar sikte på å forbedre både serverne og helhetsopplevelsen for spillere. 

europa beste gratis dating-nettsteder datingside for pitbull elskere Her på bruket fikk Call of Duty: Black Ops 4 mye positiv omtale.
speed dating edinburgh last vokalist moro dating

sri lanka norge business matchmaking programmet

Kommentarer (hva er dating loven i georgia 4)

speed dating hendelser i cincinnati

Forsiden akkurat nå

afrikansk dating nettsteder nigeria E-sport kjæreste oppkobling PUBG Contenders League

Norsk dominans i nye PUBG Contenders League

ho chi minh datingside god selv beskrivelser for dating nettsteder Nå begynner jakten på en plass i battle royale-spillets øverste divisjon. muslimske dating nettsteder new zealand Les hele saken

misjonær online dating etter h datingside
dating en bevoktet jente Til toppen