KONKURRANSE: Her er fjerde luke i vår julekalender

gratis sosiale dating-nettsteder speed dating contra costa fylke Konkurranse dating noen i midten av skilsmisse Julekalender 2018 - Luke 4

gratis dating chatterom avenue (Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Her er fjerde luke i vår julekalender

best online daterer i india I dag kan du vinne et produkt som har fått toppscore hos oss.

kiki frisk slo bandet dating Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Spillmus i toppklasse

din ex er som sitater Bak dagens luke finner vi en Logitech G Pro Wireless – en trådløs spillmus som vi testet her på bruket tidligere i høst. Da er bare koble et ekte nettsted.

hva du får noen du akkurat har startet dating   danske dating kultur Foto: Logitech

speed dating i cheshire – For meg er Logitech G Pro Wireless den perfekte formen – og det samme inntrykket tror jeg veldig mange andre kommer til å få. Med mellomstore hender (mine er 18 cm lange, 9 cm brede), er dette den optimale formen for alle mulige spilltyper. Takket være ekstra sideknapper kan denne få jobben gjort i MMORPG- og MOBA-spill, samtidig som den fungerer fint som medhjelper på kontoret. Skytespill er langt fra det eneste denne datamusa er brukande til, skrev han, før han klistret 10/10-stempelet på verktøyet.

klikk flørte datingside Logitech G Pro Wireless har en sensor med 16 000 PPT, med opptil 400 IPS. Den veier veldig lite, bare 80 gram, og har modulære sideknapper som kan fjernes om man ønsker det. 

dating byrå cyrano ep 5 gooddrama For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

modne dating i india de mest populære dating-nettstedene i usa Konkurransen ble avsluttet on. 05. des. 00:00.

  1. Hvem skrev testen av Logitech G Pro Wireless for Gamer.no?
  1. Hva kalles sensoren som Logitech bruker i sine datamus for tiden?

Kommentarer (10 beste iphone apps for dating 2)

hongkong datingside online

Forsiden akkurat nå

ingen abonnement dating apps japansk dating spill gratis på nettet
klikk hastigheten dating Til toppen