KONKURRANSE: Se hva som skjuler seg bak første luke i julekalenderen
sørafrikanske cougar dating nettsteder Konkurranse
dating tips forholdet råd (Foto: Shutterstock/Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

beste astrologi dating nettsiden Julekalenderen 2018 - Luke 1

Se hva som skjuler seg bak første luke i julekalenderen

oahu dating ideer Vi smeller til med en klassisk konsoll.

libanesisk christian dating-nettsteder Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Mini-konsoll fra 90-tallet

dating nettsteder australia over 50   5 typer dating misbruk Foto: Sony Computer Entertainment

tegn du dating en heks Bak den første luken skjuler det seg en PlayStation Classic – en mini-konsoll basert på den aller første PlayStation-varianten som dukket opp på midten av 90-tallet.

dating noen 4 år yngre enn deg Bakt inn i miniatyren er det 20 spill, med noen kjente og ukjente spill på listen. Mange vil nok for eksempel dra kjensel på spill som Resident Evil: Directors Cut, Final Fantasy VII, Tekken 3 og Rayman, mens en del sjeldnere spill som Persona: Revelations, Wild Arms og Jumping Flash er litt mindre ikoniske. 

redigere online dating profil I boksen følger det med en HDMI-kabel, en micro-USB-kabel til strøm og to kontrollere som er så å si identiske med kontrollerne som fulgte med den første varianten av PlayStation. Det vil si at disse ikke har analogstikker. Premien er levert av Nordisk Film.

dating nedtelling klokker For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

jenta jeg elsker dating noen andre dating noen 50 år eldre Konkurransen ble avsluttet sø. 02. des. 00:00.

  1. Hvilket år kom den opprinnelige PlayStation-konsollen ut i Europa?
  1. Hva heter mannen som regnes som PlayStations far?

Kommentarer (ny dating nettsteder i sør-afrika 3)

enkelt reizen dating

Forsiden akkurat nå

online dating beskrivelse tips E-sport biolog dating nettsiden «Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

internett dating svindel være på vakt tf2 matchmaking tar alltid Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten. lokale oppkobling app android Les hele saken

dating nettsteder st george utah ukraina dating lviv
hva en god homofile oppkobling app Til toppen