KONKURRANSE: Vinn Call of Duty: Black Ops 4 Mystery Box Edition

flere homofile dating-nettsteder dating kultur i peru Konkurranse sri lanka dating i dubai Call of Duty: Black Ops 4 - Mystery Box Edition

ingefær dating nettsted uk (Foto: Activision)

Vinn Call of Duty: Black Ops 4 Mystery Box Edition

dating nettsted franchise Vi lodder ut én spesialutgave til en heldig leser.

medisinstudent online dating I samarbeid med Activision lodder vi ut en spesialutgave av Call of Duty: Black Ops 4 til Windows. Spesialutgaven kalles Mystery Box Edition, og inneholder en hel del snadder.

venner første dating tjeneste Dette er innholdet i Mystery Box Edition. dating esl diskusjonsspørsmål Foto: Activision

karbondatering kremert bein Selvfølgelig får du spillet, men du får i tillegg et Black Ops Pass som gir deg nye kart og innhold til både zombiemodusen og Blackout-modusen. Du får også et Steelbook-omslag, et 1000-biters puslespill, et tegneseriehefte, 10 emblem, en popsocket til telefonen din, fire pins og tre litografier fra spillet. På bildet til høyre kan du se innholdet i pakken.

God mottagelse

du er dating etter den første datoen Call of Duty: Black Ops 4 ble sluppet til PlayStation 4, Xbox One og Windows 12. oktober. Her på bruket likte vi spillet svært godt og vert dating nettsted løsninger.

avgjør forhold dating metoder den eksakte alderen på en fossil – Det at Treyarch valgte å kutte enspillerdelen fra Call of Duty var et spennende valg, og et jeg synes de har lykkes bra med. Det mangler overhodet ikke på innhold i Black Ops 4, og totalt sett så kjennes dette ut som et mer fokusert og rendyrket Call of Duty-spill, noe det også er. Flerspilleren er bedre, mer underholdende, og flyter bedre enn den har gjort på veldig lenge, skrev vår anmelder.  

dating nettsteder for over femti For å delta i konkurransen må du svare riktig på de to spørsmålene nedenfor. Konkurransen er åpen til onsdag 31. oktober klokken 10:00, og vi trekker en vinner samme dag. Husk å fyll inn adresse så vi vet hvor vi skal sende pakken. 

vitenskap speed dating london juggalos og juggalettes dating Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble Joakim Hjelvik. Vi gratulerer!

dating nettsteder familie oklahoma city dating nettsteder Konkurransen ble avsluttet on. 31. okt. 10:00.

  1. Call of Duty: Black Ops 4 har en ny hoveddel som ikke har vært i spillet tidligere. Hva heter den?
  1. Hva heter studioet som har utviklet Call of Duty: Black Ops 4?

Kommentarer (morsomme dating nettsteder tumblr 0)

kanadiske styrker dating nettsteder

Forsiden akkurat nå

zambiske datingside enke dating irland
online dating for eldre personer Til toppen