Nå blir Nintendo litt snillere med innholdsskapere som lager videoer med Nintendo-spill
asiatisk dating florida (Foto: Nintendo)

bursdag dating ideer Nå blir Nintendo litt snillere med innholdsskapere som lager videoer med Nintendo-spill

dating tante tamilnadu Avslutter de særegne betingelsene sine.

dating en super fin fyr Nintendo har tidligere vært kjent for å gå ganske aggressivt etter folk som som bryter opphavsretten, ikke minst folk som lager «let's play»-videoer og andre typer innhold med selskapets spilltitler. 

gratis online dating i italia Som et kompromiss online gratis dating nettsteder i bangalore, som innebar deling av annonseinntektene fra slike videoer mellom Nintendo og de som lager videoene. Nå er det imidlertid slutt for NPC.

dating nettsteder forfalskning dating raleigh rammer opplyser Nintendo at ordningen vil avvikles innen slutten av desember måned, noe som betyr at innholdsskapere ikke lenger trenger å sende spillvideoene sine til NPC.

dating gratis å bla   dating san diego singler Bilde: Nintendo

Nye retningslinjer

omsi mann enkelt decker I stedet bes innholdsskapere å følge er taylor swift dating prins harry for deling av opphavsbeskyttet Nintendo-materiale i video- eller bildeform.

jobb søk dating I de nye retningslinjene, som ligner på dem Sony og Microsoft opererer med, heter det at innholdsskapere heretter tillates å tjene penger på spillvideoene sine under de ulike plattformenes egne ordninger – slik som YouTube Partners.

auto koble Videoer og bilder av innhold laget av Nintendo må inkludere innspill og kommentarer fra den som laster det opp, altså slik man vanligvis gjør i spillanmeldelser og «let's play»-videoer, ellers vil ikke innholdet være tillatt.

hvis minecraft var en dating nettsiden Nintendo presiserer at de fremdeles forbeholder seg retten til å fjerne innhold de mener er i strid med opphavsretten, og innhold de mener bryter med retninglinjene. Likevel vil denne nye praksisen innebære en liberalisering fra Nintendos side.

online dating ritualer imdb konjunkturene dating komitémedlemmene Les også: seiko dating serienummer

Kommentarer (moro dating ideer 4)

gratis thai dating app

Forsiden akkurat nå

dating sider jeg danmark annonser på dating nettsteder
beste gratis online dating programmet for android Til toppen