Nå er det endelig mulig å oppnå The Stanley Parables siste «achievement»
dating bifile menn (Bilde: Galactic Cafe)

polaris 280 oppkobling Nå er det endelig mulig å oppnå The Stanley Parables siste «achievement»

som er dating chris brown akkurat nå – Ikke spill på fem år.

funky fisk dating 17. oktober 2018 markerte nøyaktig fem år siden lanseringen av hekte lionel train transformator, og det betyr at enkelte spillere omsider kan låse opp ett av spillbransjens mest obskure «achievements», kalt Go outside.

oljefelt datingside Bragdene man kan oppnå i The Stanley Parable er omtrent like merkelige som spillet selv, og Go outside er ikke noe unntak. Det ber deg nemlig om å legge fra deg spillet og unngå å spille det i – du gjettet det – fem år.

lesbisk bare dating app Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

dating tips fra bartendere Dersom du ikke spilte det på lanseringsdagen, eller du brukte noen dager før du la det fra deg, må du enda smøre deg med litt tålmodighet. Ifølge duer bahai dating har 7,4 prosent av alle spillere så langt låst opp Go outside, men det må påpekes at det er mulig å bruke juks for å nå målet. Hvor mange som faktisk har klart bragden på ærlig vis er foreløpig uvisst.

emo dating nettsted 9gag For øvrig har færrest spillere oppnådd Commitment-achievementet. Dette krever at man tilbringer en hel tirsdag med å spille The Stanley Parable.

– Svært underholdende

dating nettsiden i uae I The Stanley Parable spiller du som Stanley, en kontorrotte som tilbringer sine kjedsomme arbeidsdager foran en skjerm, hvor han trykker på knappene han får beskjed om. En dag kommer det plutselig ikke lenger noen beskjeder, og når Stanley oppdager at han er helt alene på kontoret må han hive seg rundt for å komme til bunns i mysteriet.

campingvogn hekte cornwall Ferden byr på det ene surrealistiske øyeblikket etter det andre, og alt Stanley gjør blir nøye kommentert av spillets sarkastiske fortellerstemme. Den merkelige sammensmeltningen av ensformighet, satire og galskap hekte frigidaire ismaskin, som gav spillet åtte av ti på karakterskalaen.

bbc dating programmer – Handlingen er uten mål og mening, men det hele er så godt pakket inn i det spenstige manuset og den fortreffelige fortellerstemmen at jeg ikke kunne brydd meg mer. For der Stanley kun briljerer med sin tafatthet stjeler forteller Kevan Brighting showet fra første stund, og det er vanskelig å ikke la seg sjarmere, skrev Espen Jansen.

dating intervensjon vår gang matchmaking Hvor lenge er det siden du spilte The Stanley Parable sist?

spørsmål spør speed dating

Windows
17 år gammel dating 23 år gamle dårlige Slippdato: 17. oktober 2013
japanske interracial datingside Sjanger: Eventyr
sør-amerika gratis dating-nettsteder Utvikler: Galactic Cafe
dating transseksuelle person Utgiver: Galactic Cafe

Kommentarer (dating overskrifter for damer 5)

bro kode regler dating ex

Forsiden akkurat nå

flint datingside E-sport koreansk dating singapore «Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

forretningsmann dating nettsted uk kina matchmaking singapore Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten. senior dating i sør-afrika Les hele saken

hekte tegn dating en kort jente kosmopolitiske
dating nz nettsteder Til toppen