Nå kan du se YouTube på Nintendo Switch
eksempler på internett dating første meldinger (Montasje: Nintendo/Gamer.no)

avansert dating tjenester nyc Nå kan du se YouTube på Nintendo Switch

dating med funksjonshemninger gratis Netflix neste?

opprett brukernavn for datingside Tidligere denne måneden begynte det å gå tegn de bare ønsker å hekte om at YouTube var på vei til Nintendo Switch. Onsdag kveld kom den regler om online dating for gutter, og videotjenesten er tilgjengelig for nedlasting fra konsollens 30 år gammel dating 23 nå.

dating en latina vinranke YouTube er tilgjengelig for Nintendo Switch. dating bollywood skuespillerinne Bilde: Nintendo

7 år YouTube på Nintendo Switch fungerer omtrent akkurat som du kan forvente. Her kan du se vanlige videoer og direktesendinger, og om du logger deg inn på Google-kontoen din får du tilgang på abonnementene dine og alt du har kjøpt av filmer og TV-serier.

ideer for en dating nettsiden I tillegg tilbys full støtte for 360-graders videoer, slik at du kan se deg om med venstre eller høyre stikke. Appen har riktignok bare delvis støtte for berøringskontroller. Du kan trykke på skjermen for å skrive inn søk eller velge hva du vil se på, men det er ikke mulig å sveipe opp, ned, til venstre eller til høyre for å bla gjennom videoene.

Netflix fortsatt på vei?

ian somerhalder og nina dobrev dating historie YouTube er den andre videotjenesten som ankommer Switch, etter at Hulu ble lansert i USA for omtrent et år siden. Kort tid etter konsollanseringen i fjor, uttalte Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aimé at selskapet også wi dating lover om mulighetene for et samarbeid.

dating en gammel venn fra college Enda har det ikke skjedd noe på den fronten, men dating ideer columbia sc gjentok Fils-Aimé at planen fortsatt var å inkludere flere videotjenester etter hvert. Han påpekte imidlertid at det er opp til Netflix og andre å bestemme hvilke planer de har for Switch.

arbeider halo mcc matchmaking ennå beste dating app i ksa – Nintendo planlegger å lansere en ny Switch-versjon til neste år
dating er endret siste 30 årene datingside for mann

Kommentarer (beste senior dating nettsteder 2014 0)

dating etter testikkelkreft

Forsiden akkurat nå

dating eufemismer E-sport britt merrick prekener på dating «Polly» signerer for Apeks

«Polly» returnerer til Telenorligaen - signerer for seriemester Apeks

portugal dating gratis eksklusive dating agency new york Den regjerende seriemesteren har lagoppstillingen på plass to uker før seriestarten. er ariana grande dating noen 2015 Les hele saken

merke driscoll dating prekener homofile dating-nettsteder i frankrike
izmir dating nettsiden Til toppen