PUBG beklager servertrøbbel og gir spillere en lue som plaster på såret
15 tegn du dating en gutt ikke en mann (Bilde: Gamer.no/Andreas Klebo-Espe)

tf2 partiet matchmaking PUBG beklager servertrøbbel og gir spillere en lue som plaster på såret

dating noen og gift Utvikleren har også sluppet detaljer om spillets neste oppdatering.

100 gratis danmark dating nettsteder Etter noen vanskelige uker for dating nettsted okinawa på PC, har utvikleren rettet en formell unnskyldning til samtlige spillere. Nye oppdateringer har panjabi matchmaking i malaysia knyttet til spillets servere og matchmaking, og torsdag hva du mener med hekteat den generelle spillopplevelsen ikke har vært god nok.

hekte styret jersey shore «RECENT RECENT». dating app kommersielle Bilde: Gamer.no/Andreas Klebo-Espe

uu singler datingside Som plaster på såret tilbyr studioet en digital lue og 20 000 Battle Points – PUBG-valuta – til absolutt alle PC-spillere. For å få dem trenger du kun logge deg inn før 02:00 på 24. oktober, og trykke på den gule «Claim»-knappen i vinduet som dukker opp (se bildet til høyre).

Ny oppdatering rundt hjørnet

vann dating teknikker Ved siden av å strikke luer har PUBG Corp. også jobbet med spillets neste oppdatering denne uken. PC-versjonens oppdatering nummer 23 har inntatt PUBGs testservere, og beste dating nettsteder michigan forteller teamet hva vi kan forvente.

privat dating skanning buckinghamshire Blant nyvinningene er Skorpion, et våpen som fungerer som en slags hybrid mellom pistol og maskinpistol. Skorpion kan avfyres enten halvautomatisk eller helautomatisk, bruker 9mm-ammunisjon og rommer 20 kuler – 40 med et utvidet magasin. Pistolen kan også utstyres med diverse tilbehør, som sikte, grep og lyddemper, og den passer i spilleres pistolhylster – slik at man kan bære to større våpen i tillegg til Skorpion.

Slik fungerer Skorpion-våpenet. (Video: PUBG Corp.)

flytte for rask online dating Videre introduserer oppdateringen en ny Custom-modus, kalt War Mode: Conquest. Her kjemper to lag på 50 spillere mot hverandre i en kamp hvor målet er å angripe og forsvare utvalgte steder på kartet. Lagene sanker poeng basert på hvor lenge de klarer å holde området, og vinneren er det som står igjen med flest poeng når kampen er over.

afghanistan dating nettsteder PUBG Corp. melder også om en rekke justeringer og forbedringer til opplevelsen. For eksempel har utvikleren gjort den blå sirkelen mer gjennomsiktig når man ser ut av den, noe spillere har etterspurt helt siden det ble gjort endringer for noen uker siden. Du kan lese mer om oppdateringen på lesbisk dating gratis meldinger.

dating nettsteder for potheads cyrano dating byrå pelicula online sub español PUBG kunngjorde nylig en enorm e-sportsatsing.
dating profil interesse gratis online dating nettsteder singler

Kommentarer (dating millionærer online 5)

lokale dating mobil

Forsiden akkurat nå

gratis datingside for single møter på nettet kristen dating etikk
gratis single dating chatterom Til toppen