Red Dead Redemption 2-app skjuler mulige hint om en PC-versjon
når kan jeg ha en dating skanne (Bilde: Rockstar Games)

papirpose dating london Red Dead Redemption 2-app skjuler mulige hint om en PC-versjon

siddhant og jasmine dating Nye rykter.

dating svindleren telefonnumre 26. oktober kom mastering fysikk løsninger halveringstid og radioaktivt dating omsider til PlayStation 4 og Xbox One – de eneste plattformene spillet så langt er bekreftet for. Rockstar har hele tiden unngått å snakke om andre versjoner, men nye rykter om en PC-versjon dukker stadig vekk opp.

gratis dating bhubaneswar Red Dead Redemption 2 er foreløpig kun tilgjengelig på PlayStation 4 og Xbox One. morsomme sanger om online dating Bilde: Rockstar Games

ting å vite om dating en danser Denne gangen er det spillets egen «Companion»-app for mobil som kan ha avslørt utviklerens fremtidsplaner. Spillere som har gravd i mobilapplikasjonens filer har nemlig oppdaget flere referanser til nettopp en PC-versjon. Det melder nettstedet ekteskap ikke dating bak kulissene.

Kan følge i Grand Theft Auto Vs fotspor

gay dating britiske nettsteder Selv om det er langt fra en bekreftelse, kan det tolkes som at Rockstar jobber med en PC-versjon. I hvert fall ser det ut til at studioet er forberedt på muligheten for at spillet kommer til PC en vakker dag.

datingside av dyrekretsen Det første Red Dead Redemption-spillet kom aldri til PC, men dating regler ikke å bryte – Rockstars forrige spill – tok etter hvert turen over fra konsoll. Det tok omtrent halvannet år fra GTAVs opprinnelige lansering på PlayStation 3 og Xbox 360, til det dukket opp på PC, og hvor lenge PC-spillere eventuelt må vente på Red Dead Redemption 2 er umulig å vite før utvikleren kommer med en offisiell kunngjøring.

dating for 4 år Ellers nevner companion-filene ordet «Oculus» flere ganger, som kan peke på muligheten for en slags VR-opplevelse knyttet til Red Dead Redemption 2. Rockstar lanserte nylig tips for dating en jente med en kjæreste, og det er ikke helt utenfor rimelighetens grenser at studioet pusler med et cowboyrelatert VR-opplegg.

best gamle skolen biler å hekte online dating i pmb Vi er godt på vei med en Red Dead Redemption 2-anmeldelse.
begynte å date etter en uke Etter 40 timer med spillet var vår skribent svært imponert »

Kommentarer (hvor lenge skal du være dating før 5)

lex og terry dating app

Forsiden akkurat nå

dating en eldre gutt ingen 1 datingside i canada
dyrekretsen dating-nettsteder gratis Til toppen