Red Dead Redemption 2-spillere har funnet en måte å besøke Mexico
hekte startkabler riktig (Bilde: Rockstar Games)

radiologisk dating fysikk problem Red Dead Redemption 2-spillere har funnet en måte å besøke Mexico

lås nøkkel speed dating Usynlige vegger er ingen match for nysgjerrige fans.

selv beskrivelser for online dating dating seminarer vancouver har vært ute i snart to uker, og i den perioden har fans hevet seg over spillets mange mysterier. Rockstar har gjemt bort en rekke gåter for spillere å bryne seg på, men for enkelte er det mer spennende å lete etter alt som utvikleren ikke har tatt høyde for.

ikke gjøre når dating en eldre kvinne Artikkelen kan inneholde avsløringer.

expat dating i spania Den nyeste oppdagelsen i sistnevnte kategori er at det faktisk er mulig å besøke Mexico. Landet var en viktig del av det forrige Red Dead Redemption-spillet, men i oppfølgeren får spillere kun oppholde seg nord for grensa. I hvert fall i utgangspunktet.

Må ha fullført historien

hvordan vite om en jente du dating liker deg I sin YouTube-video – som avslører en liten detalj om slutten på Red Dead Redemption 2, for de som ikke har fullført spillet – viser autistic dating tjeneste hvordan man kommer seg gjennom den usynlige veggen som er på plass nettopp for å hindre spillere i å utforske Mexico. 

ZacCoxTV viser hvordan man kommer seg til Mexico. Videoen inneholder en detalj om slutten i Red Dead Redemption 2. (Video: ZacCoxTV)

dating bulawayo damer For å låse opp den delen av kartet må man først komme seg gjennom spillets historie, så om du ikke har kommet så langt er reisemulighetene dine begrenset. Vel inne i Mexico er det heller ikke så mye å se, da området for det meste består av ødemark – med ett unntak.

dating wedgwood bone kina Om du er villig til å løpe langt nok kan du besøke El Presidio. Fortet fra Red Dead Redemption er åpent for å besøk, men hvorfor Rockstar har inkludert det i et område man egentlig ikke kan komme til er uvisst. Muligens skulle det en gang være en del av hovedspillet, eller kanskje det på en eller annen måte vil inkluderes i den kommende flerspillerdelen.

radioaktivt karbondatering Rockstar har foreløpig ikke kommentert saken, og det gjenstår å se om utvikleren vil tette igjen hullet eller la eventyrlystne sjeler fortsette å utforske utenfor spillets grenser.

kontroll 24 hekte dating kontaktnummer Red Dead Redemption 2 fikk toppkarakter av oss.
hva er den beste datingside for over 50 bbc dating akronym

Kommentarer (christian dating tips for alenemødre 8)

jeg er dating en svart fyr yahoo svar

Forsiden akkurat nå

dating en ingeniør student begrepet speed dating
christian deaktivert dating-nettsteder Til toppen