Sony med overraskelse: skal  ikke  delta på neste E3
beste online dating introer (Foto: Sony)

gay dating stedet vinkelsliper Sony med overraskelse: skal gratis astrologi kampoppsett programvarenedlasting ikke delta på neste E3

islandske dating tjeneste Har derimot noe annet i ermet.

hvor å finne gratis dating-nettsteder E3-messen er blant de aller største begivenhetene blant spillutgivere, men nå viser det seg at en av hovedaktørene, overraskende nok, skal droppe arrangementet.

dating minimalistisk I en uttalelse gitt til blant andre dating nettsteder richmond bekrefter nemlig Sony at de akter å glimre med sitt fravær på E3 neste år.

mentalt dating jamie dornan t skjorte – PlayStation-fansen betyr alt for oss, og vi ønsker hele tiden å innovere, tenke annerledes og eksperimentere med nye måter å glede spillere på. Som et resultat har vi bestemt oss for å ikke delta på E3 i 2019, sier Sony i uttalelsen.

mamba dating nettsiden E3 2018 ser nå ut til å ha vært siste gang for Sony. cary nc oppkobling Bilde: Sony

Planlegger alternativ – men hva?

casual kyss dating app Selskapet legger imidlertid til at de utforsker «nye og kjente» måter å engasjere publikumet sitt på neste år, og at de ser frem til å dele planene med fansen.

romantiske steder for dating i kolkata Med andre ord kan det se ut til at Sony planlegger å avholde en form for arrangement i egen regi, utenfor selve messen. Dette er noe Nintendo som kjent allerede gjør med sitt Nintendo Direct-konsept.

5 beste dating sites I motsetning til Nintendo ser det imidlertid ut til at Sony har tenkt å distansere seg fullstendig fra E3, altså ikke engang holde pressekonferanse på samme tidspunkt som messen foregår.

dating fyren for to måneder – Vi kommer ikke til å aktivere eller avholde en pressekonferanse rundt E3, svarte visesjefen for kommunikasjon hos Sonys PlayStation-avdeling Jennifer Clark på spørsmål fra Game Informer.

gjennomsnittlig dateres før si jeg elsker deg Akkurat hva det er Sony planlegger skal erstatte E3-pressekonferansen, og ikke minst når vi kan vente oss at dette alternativet skal finne sted, gjenstår altså å se.

hvordan vet du når du er klar til å starte dating på nytt dating i kultur Les også: hvordan fortelle en falsk dating profil

Kommentarer (vurderinger speed dating melbourne 7)

ayi dating nettsted vurderinger

Forsiden akkurat nå

gratis online dating nettsteder nj drømmen tolkning speed dating
autistiske datingside Til toppen