Spillere har oppdaget et sted i Red Dead Redemption 2 hvor hester plutselig tar fyr
sykkel oppkobling for bil (Bilde: Rockstar Games)

hekte buss san francisco Spillere har oppdaget et sted i Red Dead Redemption 2 hvor hester plutselig tar fyr

hvorfor har jeg ikke lykkes med online dating

russiske kjærlighet dating soiree speed dating st. etienne har vært ute i snart en uke, og som så ofte med store spillanseringer har fans støtt på diverse feil og «bugs». Mens noen er harmløse finnes det også de som virkelig kan sette en støkk i deg, og flere spillere melder om en spesielt grusom hendelse de har kommet over.

lover mot dating en mindre Ved et veiskille utenfor Rhodes, sør på Red Dead Redemption 2-kartet, finnes det et sted hvor hester plutselig tar fyr. I videoen under kan du se en spiller ute på en bedagelig ridetur, når gampen begynner å brenne uten noen god forklaring. 

foot locker hekte Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

best betalende dating nettsteder Mens spilleren i videoen kom fra det med livet, og hesten, i behold, har andre vært mindre heldige. En annen lds artikler om dating fanget øyeblikket da en forbipasserende hest tok fyr på akkurat samme sted. Vogner som kommer trekkende merker tilsynelatende ikke at noe er galt, og flere hester ender opp på bålet, mens andre stikker livredde avgårde.

betalt online dating nettsteder Så vidt Gamer.no er bekjent finnes det ingen god forklaring på hvorfor dette skjer. Trolig er det snakk om en slags feil, men i disse Halloween-dager kan man aldri være sikker. Rockstar har foreløpig ikke kommentert saken, og inntil det kommer en løsning gjør spillere det lurt i å holde seg unna münchen homofil dating

qatar single dating Noen feil her og der har ikke hindret fans i å rive Red Dead Redemption 2 vekk fra hyllene. Den etterlengtede cowboyoppfølgeren masse fisk dating tegn opp i løpet av sine første tre dager på markedet, et tall som kun er overgått av Grand Theft Auto V.

er gassy og renee dating dating forholdet faser Vi er i full gang med vår anmeldelse, men har så langt latt oss imponere.
speed dating leeds lørdag dating venner kjærester søster

Kommentarer (dating lomme se bevegelser 3)

gratis datingside med gratis chat internett

Forsiden akkurat nå

hvordan skrive perfekte internett dating profil mobile online dating sør-afrika
vinsj solenoid hekte Til toppen