Steam hadde sikkerhetshull som gjorde det mulig å stjele spill fra plattformen
ting å snakke om når dating noen ny (Foto: Skjermdump, Gamer.no)

manila darlings datingside Steam hadde sikkerhetshull som gjorde det mulig å stjele spill fra plattformen

pittsburgh matchmaking tjenesten Mannen som fant hullet ble belønnet med 160 000 kroner.

hekte fabrikken radio til forsterker Steam har hatt sin andel sikkerhetsproblemer tidligere, og nå melder blant andre nettstedet hekte-mottaker tilkoblinger om et nytt hull som potensielt kunne kostet Valve store penger.

momo dating app engelsk android En sikkerhetsforsker fant nemlig en sårbarhet på Steam som gjorde det mulig for folk med en utviklerkonto på plattformen å generere et ubegrenset antall lisensnøkler for spill.

digital dating armbånd Dette kunne altså blitt brukt av hackere til å skaffe seg tilgang til alskens spill på Steam, eller nøklene kunne blitt distribuert til andre brukere.

dating en kortere yngre mann   dating i osun tilstand Foto: Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Hentet 36 000 nøkler til Portal 2

oppkobling kristen callihan gratis epub Sikkerhetsforskeren fant hullet ved en tilfeldighet mens han utforsket funksjonaliteten til en applikasjon.

dating nettsteder for profesjonelle australia Forskeren fant ut at han relativt enkelt kunne endre noen av parametrene i programmeringsgrensesnittene (API) på en slik måte at han kunne omgå verifiseringssystemet for eierskap til spill.

dating i asia dia Dette kunne han igjen utnytte til å hente lisensnøklene uten store problemer. Ifølge forskeren kunne sårbarheten blitt utnyttet av enhver person som har tilgang til utviklerportalen.

online sosiale dating programmer I ett tilfelle klarte forskeren å hente hele 36 000 nøkler til Valves eget spill Portal 2, som fremdeles koster en slant penger på plattformen.

hvor mye koster det for å delta elite dating Sikkerhetsforskeren meldte fra til Valve om problemet allerede i august, og Valve tok raskt grep for å tette sikkerhetshullet. I tillegg til dette belønnet selskapet sikkerhetsforskeren med en «dusør» på 20 000 dollar, cirka 160 000 kroner.

roma online dating utveksle dating nettsiden Les også: jemima slade datingside

Kommentarer (dating subdural hematom 7)

dating siden grunnskole

Forsiden akkurat nå

kristne dating verdier utestående skilsmisse og dating
historie vin i italia dateres tilbake til fønikerne Til toppen