oppkobling bølge knusk (Foto: Mikkjell Lønning/Gamer.no)

Murstein frå SteelSeries med høg gimmick-faktor

online dating spørrekonkurranse Den imponerande gode forma klarar ikkje gjere opp for alt det unødvendige.

beste online dating nettsted for alenemødre  

kristne speed dating sussex SteelSeries har hatt eit godt år her hos oss. Til tross for litt rusk med kvalitetskontrollen, har dei levert imponerande produkt som speed dating 40 ans pluss/løse matchmaking status for kontoen cs gå og ideelle første date online dating. Det siste som blei dumpa ned i postkassen min kjem nok neppe til å gjere det like bra.

dating takamine g-serien Produsenten har laga ein ny versjon av datamusa deira med OLED-skjerm, som er ein blytung, klumpete og upraktisk dings. Dette peikar vel til at musa av ein eller anna grunn har hatt solide salstal, noko som er eit mysterium for meg.  

homofil speed dating salt lake city Dette er altså ei kabelmus som slår mange av dei største MMO-musene på vekt, utan å by på fleire knappar enn ei gjennomsnittleg datamus. Forma og sensoren er ypparleg, men trekkplasteret her er definitivt OLED-skjermen – som verkar fullstendig poenglaus.

Design

russiske speed dating nyc Danske SteelSeries har peiling på design. Det er det ingen tvil om. Rival 600 er min soleklare favoritt når det kjem til utsjånad i år, og den tradisjonen held dei fram med Rival 710. Det er ikkje så mykje som er endra sidan fjorårets versjon, men visuelt sett er det lite å klage på. Dette er ei kul mus. Spesielt høgresida har nokre reine linjer, og står i stor kontrast til den andre sida med skjermen.

slags dating noen Forma er imponerande bra, til tross for at den er litt klumpete. Handa mi kvilar behageleg på toppen, og ein liten kul bak sidegrepet gjer at eg får ekstra støtte til tommelen. Det ergonomiske designet på framsida gjer òg at denne datamusa er godt eigna for høgrehendte. Rival 710 er relativt stor, men museknappane er lange nok til at ein skal kunne bruke denne uansett handstorleik.

søster koner dating tjeneste Design er noko SteelSeries verkeleg kan. Høgresida og museknappane er stilige.  beste oppkobling apps for iphone 2012 Foto:  Mikkjell Lønning/Gamer.no

online dating nettsteder sikkerhet Det er altså behageleg å ha handa på denne datamusa. Alt bra så langt. Problemet oppstår når ein prøver å bevege litt på den. Med 138 gram er den nemleg blytung. Etter å ha brukt x filer datingside i ei vekes tid, kjente eg smerte i handa etter berre nokre minutt med bruk. Dette er sjølvsagt ein tilvenningssak, men eg ser ingen grunn til at denne skal vere så tung som dette. At mest populære japanske dating sims med sine sju hundre knappar veg over 130 gram kan eg forstå. Rival 710 derimot, bør verkeleg ikkje vere så tung. Forma er nesten den same som på nettforum dating, som berre veg 92 gram, og er eit botnsolid val til skytespel. Omtrent den einaste forskjellen er at høgresida er litt breiare på Rival 710, med ein bøy. 

hvordan fortelle din beste venn din dating søsteren Eg vil tru den høge vekta skuldast OLED-skjermen, og den taktile feedbacken som dei av ein eller anna grunn har bygd inn i musa. Skjermen i seg sjølv er morosam, og kan vise nokre ulike fargar, og lar deg skrive inn tekst eller symbol. Den kan òg koplast opp til spel for å formidle informasjon som helsepoeng og kor mange skot du har igjen i magasinet. Det er med andre ord ein gimmick, utan noko faktisk nytteverdi. Eg ser ingen grunn til å sjå vekk frå PC-skjermen min for å sjekke desse verdiane. Eg følgjer ikkje ein gong med på RGB-fargane, så kvifor skal eg få med meg det her? Det einaste skjermen gjer er å auke vekta.

advarsel tegn du kan være dating en gift mann Det same kan seiast om den taktile feedbacken som er lagt inn i ryggen på musa. Viss du speler Overwatch vil du merke at musa ristar når du får låg helse eller ladar opp ultimatangrepet ditt. I og med at eg har auge, så ser eg ikkje heilt behovet for det her heller. Med mindre ein kan få spel som Zork i blindeskrift og får seld Rival 710 til dei med dårleg syn, trur eg ikkje dette blir noko megahit med det første.

Knappar

online dating skuffelse historier Forma er topp, med gode knappar og solid byggekvalitet. dating nettsted snaroya mi Foto:  Mikkjell Lønning/Gamer.no

cs gå matchmaking frakobling Igjen er Rival 710 relativt lik Rival 310 når det kjem til knappar, men denne har fått ein ekstra sideknapp. Rival 710 har totalt seks knappar, saman med eit klikkbart rullehjul. Eg er ikkje noko stor fan av den mjuke tilbakemeldinga og lange trykkdistansen på høgre- og venstre museklikk, men dei har ein fin lyd. SteelSeries har òg oppgradert brytaren i museknappane, som no skal kunne takle 60 millionar klikk. 

koble med andre solo reisende Dei to «vanlege» sideknappane er velplassert, slik at eg enkelt kan nå dei med å rulle opp tommelen, utan at eg kjem borti dei ved uhell. Den tredje sideknappen er det verre med. Knappen er umogleg å nå utan å flytte på handa. Eg klarar rett og slett ikkje å trykke på den utan å sleppe grepet på musa for å flytte handa lengre fram. Med andre ord er den ubrukeleg til dei oppgåvene eg pleier å ha sideknappar til, som til dømes for å skifte våpen eller bruke kniv i spel. Der er ein avhengig av å kunne nå den så fort som mogleg. Kanskje kan ein byte den med PPT-knappen i programvara, for den kan eg i det minste nå utan å flytte handa.

datingside mest vellykkede Rullehjulet har korte trinn med ein mekanisk feedback, som gjer det behageleg i bruk. Lite å seie på det.

Sensor

døve dating verden SteelSeries Rival 710 skil seg ut frå andre datamus med å ha ein modulær sensor. Det betyr at ein lett kan byte den ut med ein anna sensor – viss ein ønskjer. Eg ser ikkje heilt poenget med dette, men du har i alle fall moglegheita.

dating flere jente persona 3 Musa tar bruk av SteelSeries sin eigne TrueMove-sensor, som er på linje med andre feilfrie toppsensorar som PixArt 3360. Det betyr at du får den presisjonen du treng, og det vil vere din eigen treffsikkerheit det står på når det kjem til å treffe skillshots i muslimske christian dating eller hovudskot i siste dating viser.

mobiltelefon dating nettsteder australia Dette er ikkje heilt den same sensoren som me finn i Rival 600-serien, då Rival 600 og 650 brukar ein dobbel sensor (TrueMove 3+), der ein eigen minisensor tar seg av løftedistanse. Ikkje at det er noko omfattande behov for ei slik ordning, så Rival 710 fungerer heilt fint utan denne.

som er virkelig dating på glee Elles har TrueMove-sensoren støtte for PPT («punkt per tomme») frå 100 heilt opp til 16 000.

RGB og programvare

speed dating beregning Ein dings inne i ryggen produserer taktil feedback i spel når du får låg helse. gratis online dating nettsteder nj Foto:  Mikkjell Lønning/Gamer.no

drømmen tolkning speed dating SteelSeries Engine er ein av dei betre programvarene for mus, tastatur og headsett. Sjølv om designet framleis er litt antikvarisk, får du ei ryddig oversikt over alt du treng. Ein skiftar enkelt ut tekst på OLED-skjermen og fargane på RGB-elementa med nokre få klikk, og du får ein rekkje tilpassingsmoglegheiter for eigenskapane til musa. Oppdateringsrate, akselerasjon og «angle snapping» endrast ved å skru på ein slider, mens ein illustrasjon av Rival 710 lar deg byte om på dei ulike knappane ved behov.

autistiske datingside RGB er neppe hovudfokuset her, men du får nokre enkle fargar i logoen bak og i rullehjulet.

Konklusjon

dating dresden porselen I og med at Rival 310 eksisterer skal eg ikkje vere for streng med karakteren. Dette er openbert retta mot ei målgruppe som faktisk er interesserte i gimmickar som OLED-skjermen og den haptiske feedbacken. Ein skal heller ikkje skyve den glimrande forma og den presise sensoren under teppet, som gjer at dette er, i alle fall i teorien, eit bra produkt. 

gratis dating nettsteder som ligner på badoo Likevel er det mykje som må bli betre. Vekta må ned, og sideknappen må flyttast på. Det er ein ting at mange ikkje bryr seg om vekt, men det er veldig unødvendig at den skal vege så mykje som den gjer – nettopp på grunn av skjermen, den modulære sensoren og feedback-greiene. Alt dette er ting ein strengt tatt ikkje treng, og eg er sikker på at dette ville vore ei kjempebra mus viss dei blei fjerna. Men då er det vel like greitt å berre kjøpe Rival 310? 

beste måten å introdusere deg til en jente online dating Prisen legg òg ein seriøs dempar på SteelSeries Rival 710. Lanseringsprisen var på heile 1100 kroner, mens du kan finne ein Rival 310 ned i 500. I skrivande stund er den billigaste Rival 710-musa du kan få tak i tilgjengeleg til 800 kroner, som er 300 kroner meir for ei vesentleg svakare mus. Då er det like greitt å berre kjøpe 310. 

healing fra dating en sociopath pappa gutt dating nettsteder vil gutta hekte med meg

dating mexico by definisjon av relativ dating teknikker er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. surroundhøyttalere hekte

Vurdering

5beste dating profil uttalelser /10
Middels
"Grei gimmicksamling for målgruppa, men meiningslaus så lenge Rival 310 eksisterer"

Pluss

  • dating med herpes nettsteder gratis gratis russisk dating chatte Fin utsjånad
  • hat oppkobling kultur matchmaking byråer usa Ypparleg form
  • beste gratis datingside i holland fantastisk dating profiler Utskiftbar kabel
  • topp dating nettsteder i holland hvem er kendall schmidt dating wdw God programvare

Minus

  • ikke vellykket på dating nettsteder dating dumfries skottland Alt for tung
  • hvordan å opptre som du dating noen moco datingside OLED-skjermen er fullstendig poenglaus
  • hvem er tyler fra eastenders dating i det virkelige liv online dating varme damer Taktil feedback i ryggen er nett like så
  • etikette for dating etter skilsmisse verdens mest populære gratis dating-nettsteder Gimmick er dyrt
  • best dating nettsteder i canada indisk online dating chatte Ubrukeleg sideknapp

Beste priser

dating nettsteder for haiti Kan ikke bestilles privat dating steder singapore dating ex er venn hevn 809 paano ledningene malakas ang dating
sør jersey hekte Bekreftet lagerdato dating spørsmål alvorlig forhold god gutt dating dårlig jente 972 abbotsford dating tjeneste
dating nettsteder sosiale På lager karbondatering på svenska kopier og lim inn dating meldinger 1 099 hvordan tilnærme seg en mann online dating
hvem bruker datingside mer På lager dating nettsteder central alberta hetalia dating simuleringsspill 1 099 quinn og santana kan hekte

Kommentarer (er jamie og lily dating igjen 1)

Siste Tester

morsomme online dating meme
positiv dating nettsteder

Forsiden akkurat nå

10 ting du trenger å vite når dating en jamaicansk kvinne E-sport hvem er jennifer lawrence dating nå 2014 PUBG Contenders League

Norsk dominans i nye PUBG Contenders League

tips for dating trygt varme damer dating Nå begynner jakten på en plass i battle royale-spillets øverste divisjon. valentinsdag speed dating seattle Les hele saken

australske dating apps android san bernardino hekte
topp datingside malaysia Til toppen